Vlotte service!

Duidelijke webshop, snelle verzending. Altijd volgens plan.

Proxxon figuurzaagmachine gekocht via HBM Machines. Snelle levering en perfect verpakt. Zaagmachine reeds getest en voldoet aan de opgegeven specificaties en is super veilig. Mooie machine voor relatief weinig geld.

Trager dan vroeger, maar prettig om bij jullie te kunnen kopen.

Voor al onze niet-profi gereedschappen en werkplaatsinrichtingen komen we uiteindelijk bij HBM terecht. De kwaliteit is vaak lager dan elders, maar daar is de prijs ook naar. Als je dat mee neemt in je aankoop en beoordeling is het fantastisch dat HBM ons die mogelijkheid biedt.

Goede kwaliteit voor goede prijs

Tevreden van mijn straalcabine. Goede kwaliteit voor zijn prijs

Goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Materialen van HBM bevallen goed! Zijn degelijk uitgevoerd en zijn ook niet extreem duur. Meermaals al iets besteld via hun, tot nu toe alles zeer goed meegevallen! Als ik weer iets nodig heb bestel ik dit weer bij hun!

Goede ontvangst is zoals het eruit ziet op de site goede prijs-kwaliteit

Perfect en betrouwbaar!

Product is reeds geassembleerd, en van topkwaliteit. Op de website staan duidelijk alle afmetingen vermeld, ook van individuele onderdelen zoals lades. Tot slot was ook de levering duidelijk gecommuniceerd en op de juiste dag!

perfect

Alles werd correct geleverd en voldoet aan het gevraagde product Doe zo verder

snelle levering en goed verpakt

goed contact vooraf en bij het geen wat ik heb besteld duidelijke instucties

Gebruiksvriendelijke site, snelle levering

Benodigde produkten snel kunnen vinden en makkelijk kunnen bestellen. Levering verliep ook goed en snel.

Schnelle Lieferung, günstige Produkte und gute Qualität.

Ich habe zum ersten Mal bei Ihrer Firma eingekauft und bin angenehm überrascht von Ihrer ausdrücklichen Antwort. Ich werde Ihre Dienste auch in Zukunft nutzen. mit freundlichen Grüßen Stanislav

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Enigste nadeel was de levertijd, duurde 5 werkdagen, werd wel van tevoren medegedeeld, dus kon ik op anticiperen .

Zeer duidelijke site, snelle afhandeling en scherpe prijzen!

Ik was via een vriend op deze site uitgekomen en was aangenaam verrast door het aanbod en de scherpe prijzen. De levering was er twee dagen sneller dan verwacht. Ik ben zeer tevreden en bestel vanaf nu alles bij hen!

Zoals ik gewend ben van HBM: goede kwaliteit en lage prijs. Snel en goed geleverd. Ging het overal maar zo. Een pluim voor HBM.

Geweldige service!

Er was wat gedoe over een apparaat wat ik besteld had die de dag erna 50 euro goedkoper was.. erg ***lig natuurlijk en kreeg de 50 euro in een cadeubon terug zo blij mee!

Geweldoge service

Eerste keer bestelt en zeker nog vaker bestellen

Zo als altijd snelle levering en prima prijs en kwaliteit

Doe al jaren zaken met bedrijf ivm aankopen voor hobbyclub Defensie Materiaal en gereedschap heeft soms veel te verduren van soms onervaren hobbyist. Maar blijft ondanks dat toch bruikbaar

Super product was niet op voorraad, mail adres achter gelaten. Binnen 7 dagen bericht gekregen dat het product weer op voorraad was. Toen besteld binnen 3 dagen bestelling binnen. Helmaal top.

geweldig

super snelle levering en mooie spul. aanrader

Zeker prima

Snel geleverd en naar wens

Prima snelle levering

Goede prijs/ kwaliteit snelle levering

Ruime keus en makkelijk gevonden wat ik zocht, snel geleverd

Ruime keus en makkelijk gevonden wat ik zocht, snel geleverd

Helaas het verkeerde onderdeel gekregen maar super en snel opgelost, ik ga zeker daar nog eens terug komen.

Dikke Prima

Vlot, scherpe prijs, goed materiaal.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht