Goede en correcte service.

zeer duidelijke website, snelle en goede service.

Onbereikbaar

Je wordt on-line dood gegooid met hun advertenties, maar bereikbaar zijn ho maar.

Snelle levering, zeer goede kwaliteit, beste "price / performance" ooit

"Toevallig" bij HBM terecht gekomen toen ik ladekastjes zocht. De kastjes die HBM aanbiedt met maar liefst 64 laden zagen er zeer goed uit en voor een zeer schappelijke prijs. Ik heb er toen 2 besteld en bij aankomst was ik zeer blij verrast: zeer goede kwaliteit, scheidingsschotje in elk laadje en gewoon mooi om te zien. Blij dat ik HBM heb ontdekt en zal ongetwijfeld daar te rade gaan.

Goed product met snelle service

correcte afhandeling met prima informatie over de status van mijn bestelling.

Een enorme veelzijdigheid aan gereedschap etc.

Mijn bestelde producten snel en in perfecte staat ontvangen. Doos goed gevuld met die leuke knal zakjes. Alleen ik miste informatie dat mijn product onderweg is met de bezorger. Dus ik was verrast dat het in eens bezorgd werd. Dat is niet alleen hier, maar ook elders merk ik op dat die informatie niet goed verstrekt wordt.

Vlotte levering en uitstekende prijs/kwaliteit

Levering verliep snel en zonder problemen. Een degelijke machine voor de prijs. Al bij al ben ik zeer tevreden.

alles ok

goede prijs kwaliteit verhouding

Perfect geregeld allemaal ,als je het hier niet vindt /vindt je het nergens

Een mooie machine. jammer van de 1 jaar garantie maar. snelle levering

Ik bemerkte wel dat met de hitte van de laatste dagen het apparaat het nauwelijks kon bijbenen. Als het binnen 30 graden was, dan bleef dat zo De temperatuur ging niet omlaag. Te weinig capaciteit? Ontvochtiging was prima Solide machientje, evenals de onderdelen. Het apparaat werd wel "in het diepe gegooid" met het te warme weer.

Alles zoals verwacht.

Alles in orde. Product was goed. Alles goed mogen ontvangen. Ik bestel hier nog.

super tevreden!

Super tevreden over de goede service en levering. top product voor een top prijs! Ik zal hier nog veel plezier van hebben!

geweldig

netjes op tijd bezorgd en netjes verpakt en goede spullen voor een schappelijke prijs, klasse

Netjes en op tijd

Mijn bestelling is heel netjes en snel geleverd. de artikelen waren ook goed verpakt zodat de kans op beschadigingen tot het minimum beperkt bleef.

Prima compressor

De hbm mini compressor voldoet aan mijn verwachtingen. Door het koppelstuk kan hij niet alleen in de 12v aansluiting gebruikt worden maar ook direct op een losse accu. Ik heb de caravanbanden via de accu van de mover van 2,6 bar op 4,2 bar gebracht in Max 10 minuten. Compressor wordt wel warm maar koelt ook snel af, maakt maar weinig herrie bovendien. Heel tevreden dus.

Vertrouwt adres met snelle levering en goede service !

Laat de concurrentie in de kou staan

Zoals gewoonlijk snelle service en topkwaliteit!!

Binnen 2 dagen de bestelling compleet ontvangen. Shoppen en kopen bij HBM via de website of fysiek in de winkel geeft een goed gevoel.

Correct gereedschap voor een correcte prijs !

Alles wat je nog graag wilde hebben voor de perfecte werkplek ! Tegen correcte prijs ! Het kan bij HBM

Kwalitatief materiaal en snelle levering

Kwalitatief materiaal en snelle levering

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

HBM levert top kwaliteit producten tegen een lage prijs. Snel en vakkundig.

Goed product, snel geregeld

Geen opmerkingen, snel en goed afgehandeld

Goede product en snelle levering

Goed materiaal

Het product is snel en goed stevig geleverd. In één woord toppie !

Snelle leverin

Ruime keus op de site. Snel geleverd en goed gecommuniceerd over het tijdstip van de levering. Product is zeer naar wens.

Snelle levering naar Belgie. Duidelijke en eenvoudig te gebruiken webshop/ website. Kwaliteit zit er goed uit.

Snelle en correcte levering

Prijs kwaliteit is top