snel, betrouwbaar en perfect geleverd.

Super geregeld betrouwbaar men houd je op de hoogte van je bestelling waardoor je weet wanneer je de bestelling kan verwachten in één zin: Snel, betrouwbaar en perfect geleverd, hier kan je met een gerust hart meer bestellen.

Dit is een vertouwbare en zeer goede website en firma.

Dag Zeer goede producten aan een degelijke en aanvaardbare prijs. Goede en snelle service. Vriendelijke groeten Jo Corstjens

snelle verzending en goede communicatie

plaats maandelijks kleine en grote orders. goede service en communicatie. duidelijke website.

Netje en correct. Prijs kwaliteit verhouding prima

Prima prijs/ kwaliteit

De bestelling verliep volgens afspraak, en de prijs / kwaliteit is goed

Als HBM het niet heeft wie dan wel?

Het assortiment van HBM is enorm, goede kwaliteits artikelen, service is goed. Vriendelijke en bekwame klantenservice. Online bestellen via de site is simpel en de levering is snel. Kortweg uitstekend

Prima winkel,snelle afhandeling.

Online een zaagtafel besteld ,volgende dag opgehaald. Deze werd zelfs bij de auto afgeleverd. Kunnen andere zaken een voorbeeld aan nemen. Fantastisch geregeld.

Correcte afhandeling...

Na mijn bestelling van 3 artikelen maar 2 ervan thuisgeleverd. Na melding hiervan, 2 dagen later het ontbrekende artikel thuisgestuurd... Perfecte afhandeling van mn bestelling, waarvoor dank!!

Het geleverde is prima

Het product is prima, echter heb ik tot 3 keer toe een nieuwe bezorg datum gekregen, omdat hbm het product niet aangeboden heeft bij post nl.

Prijs/kwaliteitverhouding, verzending zijn prima!

Overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle verzending. Prima!

netjes op tijd geleverd

prijs kwaliteit is goed

Lassú az ügyfélszolgálat.

Nem a kérdésre válaszoltak.

Perfecte levering

Bestelling woensdag geplaatst en vrijdag al binnen. Toppie

Foutje bij levering en direct opgelost.

Bij mijn levering bleek een onderdeel te ontbreken, na een mailtje werd dit direct aangepakt en rechtgezet. Prima service.

Super bedrijf snelle levering

Alles perfect website duidelijk prijzen gunstig en levering snel wat wil je nog meer als klant. Ik zeg vooral zo doorgaan !!!!

Snelle levering goede prijs

Ik bestelde een 220 volt compressor. Na een snelle levering ontbrak een rubber. Na melding per mail ontving ik onmiddellijk het ontbrekende rubber per post. Hiermee was mijn bestelling compleet zonder gedoe. Erg prettig en goede after sales

Mooie accuboormachine in koffer!!!

Een mooie en degelijke koffer met goeie kwaliteit aan onderdelen en accessoires. Voor super prijs!!

Prima product voor een prima prijs!

Ik had 5 x een 'HBM 4 Delige Foam Vloertegel Set voor Vloerbescherming' besteld en ben ik erg tevreden over het product. Ook de track & trace en de daaruit volgende levering verliepen prima. Niets dan lof dus voor HBM.

Snel en adequaat

Goeie prijs/kwaliteit verhouding. En een snelle en duidelijke levering.

Super, snel, goede prijs

Goede service. Vriendelijk en behulpzaam via de telefoon. Product goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding en goede kwaliteit

Alles perfect verlopen

Heel goed product

Goede site Goede prijs goed product Had het graag wel iets vlugger gehad maar ik moest misschien iets vlugger besteld hebben :)

Duidelijke website, prima prijzen, snelle levering en uitstekende service

Ik had 4 assortimentskasten besteld waarvan er 1 met een defect aankwam (waarschijnlijk door bezorging veroorzaakt). Slechts 1 mailtje aan hoeven besteden en een vervangende kast werd al opgestuurd. Uitstekende service!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht