goede kwaliteit met een snelle levering

De producten die ik heb ontvangen zijn van een goede kwaliteit en de levering was zeer snel

Service au top

Livraison rapide, emballage soigné, marchandises de qualité... A++

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Geweldig en altijd goed service!!

Zoals bij elke bestelling snel geleverd en als er iets niet goed is is de garantie goed en altijd supersnel Opgelost! Ik ben elke keer weer zeer tevreden over de service en levering!

Makkelijk, handig en snel. Kortom : gewoon Goed !

Makkelijk, handig en snel. Kortom : gewoon Goed !

Too service en top contact

Bestelling online geplaatst. Je word netjesbop de hoogte gehouden van alles zowel de bestelling als de status van het verzenden.

Goeie site, goeie producten.

Geweldig aanbod, makkelijk te vinden! Prima prima !!

Super apparaat.

bestelling netjes en heel snel afgeleverd.

Geweldige service en uitstekende producten.

Het contact met HBM-Machines is perfect gelopen, ik werd steeds goed op de hoogte gehouden en de bestelde producten zijn uitstekend. Zodat ik enorm tevreden ben over de prijs/kwaliteit verhouding van wat ik besteld heb.

Goed en goedkoop.

Bestelling optijd en netjes afgeleverd.

perfekt

uitstekende service/ vlotte levering

Prima keuze en afhandeling

Eenvoudige site met ruime keuze. Snelle levering, veel op voorraad.

Hele fijne webshop

ik heb ooit iets besteld voor privé gebruik maar na goede ervaring met de spullen zijn we dit bij ons aan boord ook gaan gebruiken! Het personeel is zelfs wat harder gaan werken :) Prijs / kwaliteit is echt top !

Keurig,snel en totaal niets op aan te merken

Keurig,snel en totaal niets op aan te merken

Goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt

Snelle levering en goede kwaliteit. Erg tevreden mee!

Netjes geholpen door vriendelijk personeel

Netjes geholpen via email en later in de winkel, groot assortiment dus vooraf online vast een lijstje maken is handig. De gekochte draaibank en zet/snijbank werd netjes in de auto gezet. Moest het er helaas thuis wel weer zelf uithalen.

perfect in elk detail

snelle levering, uitstekend verpakt, compleet, duidelijke handleiding en ga zo maar door...

Bestelling was snel geleverd en Product in orde

Prima kwaliteit van producten aan een eerlijke en correcte prijs

snelle levering kwalitatief zeer tevreden

scherp geprijsde spullen en snel geleverd!

Top bedrijf!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en een top service!

Snelle en correcte levering

betrouwbare leverancier

Snel, correct, zorgvuldig verpakt geleverd. Top!!

Goede service, goede prijzen. 1 artikel helaas defect ontvangen, werd netjes opgelost.

Grote order geplaatst. Alles netjes verpakt ontvangen en de bestelling was duidelijk te volgen. 1 onderdeel defect ontvangen en 1 item te groot besteld. Besloten deze direct te ruilen in de winkel, zodat ik daar ook gelijk even kon rondkijken. Items werden zonder problemen teruggenomen en kon wat nieuws uitzoeken in de winkel. Nette service en vriendelijk personeel.

Heel goed

Mijn bestellingen prima op tijd geleverd en goede kwa!iteit. Service is heel goed.

Overzichtelijke website en goederen snel geleverd

Overzichtelijke website en goederen snel geleverd

Prijs/kwaliteit!

Ondanks de lage kosten voor de producten, werkt alles naar behoren!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht