Zeer goede prijs/kwaliteits-verhouding!

Snelle levering, goede kwaliteit en niet duur. Een aanrader voor mensen die niet te veel willen betalen!

duidelijke communicatie en zeer snelle levering ondanks COVID

Producten zijn zoals beschreven werd op de site

Snel en correct

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle afhandeling

Omschrijving klopt

Artikel was zoals omschrijving en levering ook.

goed gereedschap voor een prima prijs.

en het wordt snel geleverd,dus vaste klant er bij.

Ik heb nu 2x iets besteld bij HBM En ben zeer te spreken over het bedrijf De prijs kwaliteit verhouding is ook zeer goed en ik ga in de toekomst zeker weer zaken doen met HBMo

Kwaliteit van webshop levering en product !

Onlangs heb ik bij HBM een set motor stands aangeschaft Deze werden de volgende dag al geleverd thuis Solide stands met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Snel, correct en goede kwaliteit.

Goede en makkelijk te hanteren bankschroef en de bijpassende alum. magnetische bekken met rubber beschermlaag van hoge kwaliteit. Na maanden zoeken eindelijk iets goeds om mee te werken voor mijn treinhobby. Nogmaals hartelijk dank Hans

top! duidelijke website en degelijk materiaal

top! duidelijke website en degelijk materiaal

Na een slechte ervaring met een ander bedrijf. Is het goed te ervaren dat het ook wel makkelijk in een keer kan lukken.

Mooie duidelijke website en snelle levering

Ik heb een flinke bestelling geplaatst die naar volle tevredenheid geleverd is.

ruim aanbod voor een zeer gunstige prijs

ruim aanbod voor een zeer gunstige prijs

Snel en goed

Snelle levering en goed product

prima en volgens afspraak!

prima product en tijdig geleverd.

Eerste bestelling, perfecte service

Slagmoermachine op batterijen. Meer dan voldoende voor mijn gebruik

Correcte uitvoering zoals het hoort

Zending voldoet aan mijn wensen

Uistekend

Zeer vlote levering

Geweldige firma, kan niets anders zeggen,,

Een kleine bestelling via internet gedaan, direct bevestiging ontvangen en met een paar dagen werd deze al keurig thuisbezorgd, dank

Goed bedrijf, mooie producten voor een eerlijke prijs

Snelle bezorging

Ik bestel regelmatig en komt prima verpakt binnen , een enkele keer mist er wat omdat het even niet op voorraad is maar het komt altijd binnen , mailen voor een manco hoeft dus nooit , echt een fijn bedrijf

Top kwaliteit en service!

Eenmaal het product gevonden staat er een duidelijke uitleg en spec's te lezen alsook een mooie product video. Ik was overtuigd over het product, vervolgens besteld en hop direct in orde. Ik had gekozen voor afhaling, en moest een tijdslot opgeven ten gevolge van Corona. Echter door file op de N2 dit niet kunnen halen maar dit was geen probleem. Binnengekomen in het afhaalmagazijn direct geholpen door een zeer vriendelijke man en hop 10 minuten later stond ik zo fier als een gieter buiten met mijn goederen. Top kwaliteit maar ook een top service!

top geregeld en geleverd

Besteld op de website , fijn geregeld en geleverd

Perfect geregeld

Ik woon nogal ver weg om bij de zaak langs te gaan, wat we zeker 1x per jaar wel doen omdat het voor mij een ervaring is zoals vroeger als een kind door de snoepwinkel te gaan. Dus de meeste gereedschap en of onderdelen bestel ik en worden altijd keurig op tijd afgeleverd. Het klopt altijd.

Prima product prima prijs prima levering.

Goede uitleg correcte levering, werkt uitstekend het geleverde apparaat.

Machines van HBM voor haar en hem.

Positief, duidelijke e-mails op vragen. Vlotte afwikkeling van de bestelling. Duidelijk aangaande klachten en wat te doen. Retourneren geen probleem

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht