Prima, alleen achterlijk dat je niet even telefonisch een vraag kan stellen.

Prijs, kwaliteit, levertijd zijn prima

Prijs, kwaliteit, levertijd zijn prima

Erg tevreden!

Ik heb geen opmerkingen, alles is goed gegaan. Levering ok en ook tevreden van de prijs kwaliteitsverhouding van het huismerk.

Geweldige service en prachtproduct

Mijn bestelling was na 4 dagen al thuis geleverd en correct, dank u wel Mvg Ivan Vanneste.

Snel, correct en kwalitatief

Tot nu toe is prima! Ik hoop dat zal zo blijven!

Goede site, alles makkelijk te vinden.

Bestellen is niet moeilijk, en leveren gaat snel als het op voorraad is.

Heel goede service en stipt

besteld via internet kaar dagen later in huis top bedrijf

Gewoon super

Snel en netjes geleverd.

Gewldig

Netjes zakelijk

Keurig geleverd

bestelling keuri zoals gevraagd geleverd

Voldoet aan verwachtingen!

Goed artikel, goede communicatie en heel goed verpakt! Bedankt!

geleverd goederen = omschrijving

Geleverd goederen waren steeds in lijn met de beschrijvingen. En nog goedkoper tegenover andere dealers!

Correct en snel

Correct, netjes verpakt en snel geleverd.

Alles volgens afspraak geleverd

dit was mijn eerste bestelling en alles is volgens afspraak gegaan.

Goede kwaliteit

Hbm invalzaag 1200 watt met geleiding rails bestelling duurde 5 dagen de invalzaag werkt perfect met de rail zaag deze kaarsrecht

Echt een perfecte afhandeling.

Een perfecte afhandeling gewoon goed.

een fijne all-round gereedschap aanbieder

Ik bestel al jaren bij HBM Machines en naar tevredenheid. De service is goed en de winkel vind ik ideaal in combinatie met de webshop. Is het een en al lof, nee. Er zijn ook nadelen. Je moet goed bij jezelf nagaan welke kwaliteitsklasse je nodig hebt. De machines zijn geschikt voor hobbymatig gebruik. Ik heb een stille compressor gekocht met 50L tank. Zou je wel wat mee kunnen doen zou je zeggen. Kwaliteit valt me erg tegen. Als de machine 1 graad scheef staat slaat de motor stil. Ook is de flexibele luchtleiding al lek geraakt. Dit was volgens mij gewoon een flexibele waterleiding die er toegepast was. De maat van de fitting was in de bouwmarkt alleen te krijgen bij de waterafdeling. Verder vind ik de verzendtijd erg lang, dat kan sneller. Alle andere materialen die ik bij HBM Machines heb gekocht waren prima. Deze worden tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden. Al met al een aanrader dus!

een ontdekking, degelijk en fijn verpakt, prachtig product.

prima, mooie snelle levering. Vriendelijke man. Goed verpakt en nu uitgepakt en een pronkstuk.

goed kwaliteit/prijsverhouding

goede omschrijving, kwaliteit/prijs verhouding ook goed

Zeer correct toffe aanbiedingen

Goede prijs en kwaliteit

Top altijd

Goeie prijs, ruim assortiment! Aanrader

1 woord geweldig Gewoon nettjes op tijd en goed verpakt ,goede kwaliteit

Hoge bezorgkosten

Mijn score slaat op de bezorgkosten en niet de producten zelf. Kleine producten hebben rond de 30% bezorgkosten. Grote producten rond de 40 euro. Tegenwoordig verwacht je vooral bij grote aankopen dat de bezorgkosten wegvallen. Laatst twee grote ventilatoren (per stuk 250 euro) en bitjes (20euro) besteld. Speciaal gewacht om dit als een bestelling te plaatsen. Om bezorgkosten te voorkomen. Bitjes waren niet op voorraad, en HBM werkt niet met een backordersysteem. Dus ik moet alsnog apart bezorgkosten van 7euro betalen. Dat is bijna de helft. De ventilatoren hadden bezorgkosten van 40 euro. Dat is bijna 10%. Daarnaast bestellen wij op rekening en voor administratie moeten we ook nog eens 20 euro betalen. Dit wordt hem dus niet meer bij HBM Wees alert op de bezorgkosten! Het klinkt als aanbiedingen, maar totaalkosten zijn hetzelfde als andere aanbieders. Ze hebben een email klantenservice, niks telefonisch. Dus alles uitleggen en email na email versturen om een discussie te houden is ouderwets en frustrerend.

Ik ben zeer tevreden met HBM!

Ik heb al enkele bestellingen gedaan bij HBM en ben zeer tevreden. Ze leveren altijd kwaliteit en tegen een goede prijs.

Hoge kwaliteit voor een zachte prijs

De prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht