Vlot geleverd en goede prijs/kwaliteit

Goede eerste ervaring

Prima gereedschap voor lage prijs

Ik ben zeer te spreken over de service bij HBM machines, ik heb een deel van mijn order laten bezorgen, deze werden via twee pakketten geleverd. De communicatie over de verzending hiervan was zeer duidelijk, waardoor ik als klant vertrouwen had in de afhandeling van de bestelling. Daarnaast ben ik ook een pakket op komen halen bij de winkel in Moordrecht. Ook hier kwam ik weer gelukkig van terug. De service is echt goed, je komt aan met een barcode, deze wordt gescand, vervolgens komt er een mannetje op z'n heftruck met het product, zet deze voor je auto en helpt je ook nog met het inladen. Kortom ben ik zeer te spreken over de service. Daarnaast is de kwaliteit van de producten precies wat je van de prijs mag verwachten.

Snelle en correcte levering

Lasapparaat met toebehoren besteld en correct en snel ontvangen. Fijn bedrijf om iets te bestellen.

Goede prijzen, duurt even voordat het in huis is

Prima website, lekker goedkoop. Het enige nadeel is dat je een paar dagen moet wachten, maar dat is het meer dan waard.

Super vacuumpomp om remmen te ontluchten

Veel toebeharen, goede wkaliteit/prijs verhouding en super simpel in gebruik. Snelle levering door HBM. Aanrader.

Snelle perfecte levering

Geweldige service

Van Dikte bank besteld, netjes volgens afspraak afgeleverd tot aan de deur. vandaag getest geweldig apparaat werkt perfect.

Snelle levering

Top , prijs kwaliteit !

Bestellen is een fluitje van een cent. De spullen zijn zoals beschreven en werden snel geleverd.

Zaaglinten voor HBM lintzaag

De bestelling avonds voor het weekend doorgegeven, en al heel snel daarna ontvangen. De zaaglinten (1140- 8-12 tanden/inch) zagen vlot en snel, en hebben een goede "standtijd", gaan dus goed lang mee... Top product in één zin!

Prima kwaliteitsproducten

De site is duidelijk en de prijzen zijn prima. Groot voordeel de materialen hebben ze op voorraad. Min puntje is de levering. Het tijdstip was via de mail ‘s Morgensvroeg pas doorgegeven.

Goede en snelle service.

Via klantendienst werd een nieuw vervangstuk bezorgd, deze werd onmiddelijk verstuurd en snel geleverd zodat het probleem opgelost was, top. Goede service.

Snelle levering en goed materiaal

Prima produkt ontvangen.

Inmiddels 2x een bestelling geplaatst. Ben zeer tevreden over het geleverde. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Prima produkt ontvangen.

Snel en correct

Zelfs in Corona tijd was onze bestelling snel en correct geleverd.

Snelle en prima service

Eén van mijn bestelde artikelen was in een foutieve afmeting geleverd en deze vergissing werd binnen de kortste tijd rechtgezet. Prima service!!!

Geweldig bedrijf. Groot assortiment en snelle levering.

Super website, volgende keer weer bestellen.

Makkelijk bestellen, goede service en snelle levering en goed product!

Snelle levering en degelijke kwaliteit

ga hier vast vaker bestellen.

Vlotte levering en helemaal blij met het product.

Ik heb twee in hoogte verstelbare schragen besteld. Werkblad erop gelegd en nu kan ik rechtop staand mijn hobby uitvoeren. Helemaal blij mee. Kwaliteit van de schragen goed, prijs ook.

Overzichtelijke site en betaalbaar!

De site is overzichtelijk en werkt snel bij het vullen van je boodschappenwagen. Erg prettig!

Snel geleverd, goed verpakt!

Prima prijs / kwaliteit gereedschap voelt in ieder geval degelijk aan, nog geen ervaring op lange duur. Producten zijn snel en netjes geleverd.

Uitstekende kwaliteit bankschroef voor een goede prijs geleverd.

Goede kwaliteit voor een mooi prijsje, en snelle levering.

Alles snel en gemakkelijk gevonden op de website. makkelijk afrekening en snel geleverd. Als ik nog eens iets nodig heb bestel ik hier zeker terug het ging zeer vlot.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht