fantastisch ,je zou wensen dat je overal zo online kon bestellen en geleleverd krijgt

nu als gepensioneerde shop ik maar wat graag online bij HBM een enorm assortiement met prima kwaliteit materiaal en tools . voor dat ik gepensioneerd werd werkte ik als techneut bij een middel groot wetenschappelijk onderzoek bedrijf en bedacht en maakte ik allerlei apparatuur voor veld en laboratorium werk dat niet op de markt te koop is. vrijwel alles wat ik daarvoor nodig had kon ik aan machines en gereedschap kon ik terecht bij HBM .nu is het tijd om thuis lekker verder te knutselen JP Almere

Gewoon goed

Snelle levering . Alleen jammer dat hbo niet per telefoon bereikbaar is

Snelle en goedelevering

Mijn bestelde apparaat werk perfect. Zeer tevreden.

Altijd goed geprijsd en zeer snelle levering!

Vaak hier gereedschap en dergelijke gekocht en altijd uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hierbij ook altijd snelle levering! Geweldig bedrijf om je gereedschap te bestellen voor de juiste prijs en service!

Uitmuntend

Ruim assortiment Snelle levering Degelijk materiaal. Een aanrader.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Artikelen zijn in ruime keuze en goed gepresenteerd op de site,

Zoals vermeld ruime keuze. de artikelen zijn goed verpakt en netjes afgeleverd.

Goeie en snelle service

Snelle Levering en goede naverkoopdienst

Gewoon goede kwaliteit. Prima spul. Snelle levering.

super service en assortiment

Word zeer goed geholpen en snelle levering

Snel

Ik heb mijn pakketje snel ontvangen tw v 600 euro. Niet al te grote opmerkingen enkel had ik wel aangevinkt voor een lever afspraak te maken dmv de telefoon maar dit is nooit gebeurd. Ondanks hebben mijn pakketje goed en snel ontvangen. Al een geluk was ik thuis. Mvg Reyntjens laurens

Snel en goed

Beste prijs en snel geleverd. Product was alleen belachelijk goed ingepakt: Kabelmat met een hele lading lucht zakjes, dat had iets minder overdreven gemogen :)

meerdere bestellingen online gemaakt altijd goed!

altijd goed geleverd, netjes verpakt en duidelijk wanneer het aankomt

top aankoop,snelle verzending

mooi materiaal en niet duur met zorg verpakt en een snelle levering

Goede producten voor een zeer redelijke prijs.

Ik heb nu uiteenlopende producten online gekocht. Ze bevallen stuk voor stuk uitstekend. Jammer dat HBM zo ver weg zit. Voor mij een leuke winkel om lekker rond te kijken.

Prima levering weer

Altijd leuk om tussen die techniek en machines rond re snuffelen.

top

vlotte en snelle service! doen wat beloofd wordt!

Perfect.

Doet wat het moet.

HBM heeft een geweldig assortiment

Ik heb al diverse artikelen voor mijn hobby werkplaats bij hun gekocht, vooral de geluidsarme compressor is een geweldig apparaat. De laatste aankoop was een compressie tester, ook een goed product voor niet te veel geld. Alleen is het jammer dat dit artikel te lang op zich liet wachten, je kan ook geen telefonisch contact met HBM opnemen alleen per mail. En daar reageren ze ook heel traag op. Hierin moet HBM zich nog verbeteren!

Giede kwaliteit en vlugge levering

Prima kwaliteit en geweldige service bij afhaalpunt.

Prima kwaliteit en prijs. Geweldige medewerking bij afhalen van product.

Zeer prettig

De ervaring was zeer prettig. Een overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit en correcte levering.

Supper georganiseerde en hulpvaardige mensen die klaar staan om u te helpen!!!

Zeer nette , ordelijke winkel , alles om uw bezigheden uit te breiden en dat nog eens aan voordelige prijzen ! Zijn zeer hulpvaardig en heel vriendelijk om u te helpen. Ook in de winkel als op bestelling loopt alles naar wens en doen ze er alles aan om je hier bij te helpen . Kom nog zeer nog terug!! En bestellingen volgen nog ! Zeker aan te raden!!!

Uitstekende service

zeer leuke ervaring. Snelle levering en de goederen zijn zoals omschreven.

No Nonsens Zaak

Na een paar keren wat besteld te hebben is het een zaak die een snelle en goede service verleend. Ik ben er zeer tevreden mee.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht