Omschrijving van het product stemt perfect overeen met de realiteit

Bedankt voor de snelle en correcte levering van een kwaliteitsvol product (professionele kabelhaspel). Ik kreeg waar voor mijn geld, dus meer moet dat niet zijn. HBM-Machines hebben er een zeer tevreden klant bij !

Mooi product, goede prijs kwaliteit.

Mijn bestelling werd uit voorraad geleverd. Goede prijs kwaliteit, met zelfs reserveonderdelen in het koffertje.

halve levering, nu na 2 maanden nog niet compleet

halve levering, nu na 2 maanden nog niet compleet. Op emails wordt biet gereageerd

Snel en prima spul!

Prima laskap. Harry the Ferryman zei dat het een goeie was en bevalt inderdaad prima!

Zoals je een bestelling, graag ziet verlopen

Van begin tot aan de deur, een correctie afhandeling van de bestelling. Voortaan zullen we als eerste naar deze firma kijken i.v.m. de benodigde producten.

alles goed

Mijn ervaring is beperkt tot het bestellen en ontvangen van goederen, en dat ging gewoon uitstekend.

Zeer snelle en correcte service!

Zeer tevreden van wat we hebben ontvangen en de kwaliteit van de service!

uitermate tevreden

Lashelm voldoet uitstekend.Niet alleen de kwaliteit lijkt me zeer goed en de prijs is evenzeer een opsteker. Ook de laselektroden zijn van erg goede kwaliteit.

Heel erg fijn bedrijf kan niet beter

Ik heb met dit bedrijf zeer goede ervaringen bestellingen altijd goed verpakt en op tijd binnen en zijn er problemen dan word het netjes opgelost ik kan dit bedrijf aanbevelen met een dikke duim

Snel en vriendelijk

Bestelling was snel en makkelijk gemaakt en daarnaast is de aftersales ook positief verlopen. Goede klantenservice én prijs-kwaliteitverhouding!

Mooie kwaliteit, voor een zachte prijs!

ik heb een metalen gevulde gereedschapskist besteld. Alle gereedschap voor onderweg in een mooie koffer. Zeer tevreden.

Super product en een supere levering

Super producten, goede service en prima levering.

Mijn ervaringen zijn erg goed.

kwaliteit hoeft niet duur te zijn

makkelijke website met scherpe aanbiedingen. en een heel omvangrijke bestellijst

top product

Heb dit product al gebruikt en werk perfect

ik ben tervreden met de keuze en kwaliteit

Ik weet dat en een corona epidemie heest Maar ik vind het jammer dat de levertijd 5 dagen heeft geduurd En dan nog de bezorgingen door tnt post eerst was de aflevering tussen 9:00 en 12:00 maar om 12:30 kreeg ik dat het pas om 16:00 tot 19:00 bezorgt werd ze waren er om 17:00

Na verkeerde aflevering van mijn bestelling snel de goede bestelling bezorgt.

Door een vergissing bij de firma HBM Machines is mijn bestelling verkeerd afgeleverd. Maar door medewerkster Miranda is alles snel in goede banen geleid, en twee dagen later heb ik de juiste bestelling ontvangen. Wel wil ik opmerken voor degenen die ook een HBM 18 Volt compressor op accu met toebehoren willen kopen, dat er op mijn aansluitkoppeling voor de Air Hose Connector een zwart rubberen hulpstukje zat gemonteerd. Door dit hulpstukje waarop je verschillende overloopjes kunt aansluiten voor een fiets, voetbal, plastieken zwembadje enz. kon ik de Air Hose Connector niet goed aansluiten tegen de rand van de kopaansluiting. Nadat ik dit zwart rubberen tussenstukje had verwijderd kon ik zonder moeite de luchtslang weer aankoppelen. Vermits ik in de handleiding geen enkele beschrijving heb zien staan hierover, zodat je ook zonder de Air Hose Connector luchtmatrassen kunt oppompen, is dit volgens mij wel nodig. Een tevreden klant. Gilbert

Hem levert snel en het gereedschap is van goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit en prima service

vriendelijk klantenservice en ze verkopen kwaliteit goed producten ik zal zeker nog eens keer bestellen bij HBM.

Goede (na)service

Voor aankoop zaagtafel enkele keren contact gehad. Vragen werden snel beantwoord. Na aankoop klein probleempje. Dit werd meteen opgelost. Prima service!

voor mij de ideale gereedschappen zaak

HBM heeft alles wat je nodig hebt aan gereedschappen, Wat ik erg handig vind is dat ze ook budget gereedschap hebben, voor als je iets eenmalig, of een paar keer per jaar gebruikt dan hoeft het geen top of the Bill tools te zijn. tevens zijn de hogere klasse gereedschappen prettig geprijsd en word altijd netjes verpakt en snel geleverd.

Overzichtelijke keuze

Ik heb een Gedore doppendoos gekocht als verjaardagscadeau voor mijn zoon. Ik ben al wat ouder (82) en internetaankopen is altijd en beetje uitkijken. Ik kon hier goed uit de voeten.Jammer dat het alleen vrij lang duurde voordat ik het in huis had. Zondags besteld en vrijdagmorgen in huis, echter wel nog precies op tijd.

zeker aan te raden

alles correct en zeer vlug geleverd

Goede prijs, netjes verpakt en snelle levering.

Snel kunnen bestellen en snel in huis!

Makkelijk via de site kunnen bestellen en binnen no time in huis! Daarnaast ook nog eens een goed product voor een erg nette prijs, wat wil je nog meer!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht