Effectief en betrouwbaar

Prima ingerichte webshop en vlotte, duidelijke afhandeling. Enige opmerking was de wat beknopte technische specificaties online, wat product afhankelijk misschien tot verwarring kan zorgen, in sommige specifieke gevallen.

Goede service en

Op de dag van de levering krijg je 's morgens een correcte tijdsindicatie (slot van 2h) van de levering. Prima prijs/kwaliteitverhouding van de producten. Enige minpuntje is de hoge verzendkost.

zeer snelle afhandeling en duidelijk

zeer snel en duidelijk wanneer er iets binenkomt of bestelling die onderweg is zeker een aanrader ook de kwaliteit is subliem

Snelle levering, goede prijs en prima product!

Snelle levering, goede prijs en een prima product! Top!

Goeie service!

Bestelling snel geleverd, en voldoet aan verwachting!

Product kwaliteit is perfect.

Product goed en snel ontvangen.

Gewoon hoe het moet zijn

Fijn snel geleverd, super

prijs kwaliteit is goed. Snelle levering. Ben enorm tevreden met de service. Dank je wel.

Yabba Dabba Doo!

Via familie een tip gekregen over HBM-Machines dus ik gekeken, niet geloven maar wel bestellen.. Maar inderdaad, ten eerste dat de prijs van dit product bij vele andere aanbieders tussen de 120 en 149 euro. ' 99 Euro bij HBM-Machines '. Ten tweede, Bestelling, afhandeling, communicatie en verzendtijd is Adequaat, snel en correct.. Ik hou van dit soort bedrijven die doen wat ze beloven en voor hun product in staan. Dank je wel.

Goede en snelle service

Makkelijke bestelsite, duidelijke beschrijving, snelle levering

Top bedrijf.

Voor het eerst wat bij HBM besteld. Alles netjes geleverd. Fijn bedrijf waar ik zeker vaker zal bestellen. Ik zeg, een aanrader.

Zeer vlotte afhandeling.

Correcte levering en prijzen zijn ook best leuk.

Duidelijk en snel.

Goede omschrijving, snelle levering met status updates.

uitstekend

Keurige levering van verschillende artikelen, bedankt

Prima prijs kwaliteit verhouding

Erg blij met de geleverde spullen. Klein foutje in de afgeleverde spullen was snel en netjes hersteld.

Supersnelle levering in zeer goede condities

Ik bestelde een betonmolen voor de meest lage prijs. Kreeg, met 1 werkdag ertussen, het gevaarte thuis. Duidelijke instructies en klaar.

Voor een nette prijs goede machines

Wat we hebben aangeschaft is ons nog niet tegengevallen, voor sommige gereedschappen een leuk youtube filmpje waar je ook wat aan hebt, hier kun je prima terecht!

Uitstekende service

Alles goed en op tijd aangekomen, ging lekker snel en de producten zijn ook nog eens top!!

Snelle levering,product voldoet aan de verwachtingen.

Goed product,snelle levering, alleen jammer dat de geleverde schijfjes een zeer kleine diameter(50mm.) hebben en niet de verwachte diameter(150mm.) zoals uit de foto's verkeerdelijk kan afgeleid worden. Hierdoor is het praktisch onmogelijk het op een haakse poliermachine(geschikt voor 150mm.) te gebruiken en komt alleen maar een schroevenmachine in aanmerking om het tot.pakket te gebruiken. -Tip: werkelijke diameter van schijfjes vermelden op website en eventueel een geschikt poliertoestel aanbieden.

Een HBM bestelling geeft een prima ervaring

Duidelijke website en komen de afspraken prima na/

levering van de matrialen is goed

maar een na deel is dat jullie niet telefoons te bereiken zijn.??? mvg

Snel,goed verpakten en een concurrerende prijs.

Ook navragen, kan men terecht op de helpdesk.

Prima levering

Product is netjes & snel geleverd. Handleiding van gekocht apparaat is slecht vertaald. Type plaatje (vermogen) klopt volgens mij ook niet helemaal. Maar voor de prijs van dit product is dit wel schappelijk. Ik mis alleen een telefoonnummer van een service desk voor snelle vragen over producten. Dit kan alleen via een formulier.

Correct!

Correcte afhandeling

Overzichtelijk

Nette draadsnij en tapset in een overzichtelijke verpakking

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht