Bestelling is snel uitgeleverd tegen een scherpe prijsstelling!

Bestelling is snel uitgeleverd tegen een scherpe prijsstelling!

Top gedaan!

Vanaf bestellen tot afleveren goed verzorgd! Netjes op de hoogte gehouden wat er allemaal gebeurd met je bestelling.

Nette levering. Het enige wat niet helemaal klopte was de aanbevelingen die werden gegeven bij de bestelling. Schuurmachine besteld en het schuurpapier wat werd geadviseerd paste niet op de schuurmachine. Het was met klittenband en niet alles wat er werd geadviseerd was met klittenband. Dat is het enige minpuntje.

Accurate levering

Prima bedrijf. Prima product

Snelle levering... en compleet.

Ook als ik meerdere verschillende artikelen bestel... weten ze het toch zonder naleveringen te leveren.. Chapeau.

Snelle levering

Juiste prijs-kwaliteit verhouding

Ik had mijn pakketje besteld en er stond al bij dat het een paar dagen zou duren. Nou prima. Uiteindelijk was na een paar dagen mijn pakketje aangekomen. Eigenlijk nog eerder dan ik had verwacht. Het was goed verpakt en zag er helemaal netjes uit. Ik heb eerder al een keer bij HBM besteld en altijd goede ervaringen gehad. Al met al een aanrader voor wat dan ook. Je krijgt sowieso wat je verwacht te krijgen en gewoon top prijzen, top levering en goede service.

Goed spuuuul

levering goed kwaliteit goed

Zeer positief!

Acculader gekocht. Volgens de website geschikt voor alle accu types inclusief gel-accu. Helaas. Verkeerde info. Bleek alleen voor loodaccu. Mijn gel-accu ging dus kapot. Klantenservice (Ben) ging voor mij aan de slag. Resultaat; acculader kostenloos kunnen retourneren. Goed advies voor andere acculader. En werd mijn gel-accu van 1 jaar oud volledig vergoed. Groot compliment aan dit bedrijf. Alle communicatie ging via email. De toon was correct en vriendelijk. Afwikkeling verliep voorspoedig.

Sehr gute Bohrerschleifmaschine

Völlig problemloser Bestell und Liefervorgang. Nach einer Woche auf dem Tisch. Alles super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi assortiment, snel geleverd

Een webshop zoals het hoort te zijn!

Déçu par la qualité de certains articles

Pas de soucis pour la commande, ni la livraison mais les articles sont parfois de mauvaise facture. J'ai dernièrement acheté un plateau de mandrin pour mon myford, il était impossible de le monter car le filet n'est pas correct. Bien sûr il y a une possibilité de retour mais les frais étant à ma charge, j'ai préféré m'abstenir de retourner cet article pourtant complètement inutilisable.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top!

Incomplete levering binnen 48uur gecorrigeerd. Zeer vriendelijk, en vakkundig. complimenten!

Gewoon netjes en binnen de gecommuniceerde levertermijn geleverd.

Mijn bestelling gedaan. Kreeg netjes follow-up mails en tracking gegevens van mijn pakket zodat ik precies wist waar ik aan toe was. Netjes binnen de gecommuniceerde levertermijn geleverd.

2 lasklemmen besteld.Ik heb er wel lang op moeten wachten omdat ze niet meer op stock waren.Waarschijnlijk omdat dit zeer stevige en degelijke klemmen zijn.Heb ze nagemeten en zijn perfect haaks. Was ook degelijk verpakt.

Snelle levering en product goed beschreven zoals het ook daadwerkelijk word geleverd. Top service Ivo

Geweldige service

Goede offerte en device gekregen TOP

Nergens iets op aan te merken. Top!!

Geweldig!!

Geweldig. Goede kwaliteit, sneller geleverd dan verwacht

Ik heb een kleine gereedschapswagen gekocht voor werk en ben echt super tevreden Alles is goed afgewerkt bovenop de kast, zodat er geen troep tussen kan komen. Makkelijk schoon te maken. Goede zware kwaliteit! Mooi ontwerp ook. Genoeg ruimte in de lades. Er stond bij dat de levering 2 tot 4 werkdagen kon duren, en binnen 2 dagen stond het kastje al voor de deur! Super fijn Ik moest wel even wennen aan hoe hard je de lades moet dichtdrukken om ze volledig dicht te hebben, maar volgens mij is dat voornamelijk noodzakelijk wanneer je het kastje op slot wilt doen. Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Toppieeee

Goede kwaliteit

Snel en goed!

Snel en goed geleverd. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Prima product, voldoet aan verwachting

Product voldoet aan verwachting. Mooi oprolmechanisme en makkelijk te installeren.

Goed en voordelig, klantenservice top!

Goede wervaringen met HBM, zeker qua prijsstelling als ook vriendelijke klantenservice.

heel snel, volledig volgens afspraak geleverd

Ik moest als secretaresse mee de levering uit de auto halen en het pak woog heel zwaar.....Mijn rug heeft de hele verdere dag pijn gedaan. Dat vond ik niet professionneel met vriendelijk groeten Marita Vermeulen 0473/860073

alles ok sterk materiaal

alles ok geen enkel probleem , wel een grote doos voor twee klein sleutels mocht brievenbuspost zijn ... zal zeker hier nog bestellen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht