Product geleverd zoals omschreven

Ik zocht een poetstol, was makkelijk te vinden, goede prijs kwaliteitsverhouding. Heb de machine inmiddels geprobeerd, en voldoet naar verwachting.

Uitstekende service

Correcte omschrijving, duidelijke foto’s, competitieve prijzen en snelle levering. Alles zoals het hoort, een aanrader!

mooi

top service 10/10 De uitrustingsstukken zijn erg gaaf

scherpe prijs prima kwaliteit

prima kwaliteit en mijn eigen leverancier kon hem leveren voor die prijs. en dat was ook nog zonder de extra hulpstukken.

Geweldig assortiment, goede kwaliteit produkten, relatief trage levering.

HBM-Machines heeft een uitgebreid assortiment met kwalitatief goede produkten. Vergeleken met andere webwinkels verloopt de levering tamelijk traag, ruim 5 dagen vanaf het indienen van de bestelling. Was de levering op de volgende werkdag geweest, dan zou ik de maximale score hebben toegekend.

Heel goed

Prima zaak,overzichtelijke site,correcte en snelle levering.

Het bestellen ging erg handig en artikelen exact zoals afgebeeld op website.

IN EEN WOORD GEWELDIG.

GEWELDIG ASSORTIMENT. CORRECTE LEVERING EN SNEL. GOED GARANTIE AFWERKING. TOP..

duidelijk, bereikbaar, goed voorzien, keuze mogelijk tussen goedkoop en kwaliteit

Goed bereikbaar, goede voorraad. Je kunt hen gemakkelijk vinden. Ze hebben een goede voorraad of je nou met hout, metaal, bouw of auto bezig bent. En ze bieden de optie, te kiezen tussen goedkoop of kwaliteits materiaal.

Goed, netjes en op tijd!

Ik heb DIV kleine spulletjes besteld , dit werd binnen drie dagen geleverd , netjes verpakt in een doos de spulletjes zijn erg naar mijn zin ! Heel tevreden !! Dank je wel HBM , top!

Gewoon goed, duidelijk en snel bezorgd!!

Elke keer, netjes duidelijk en bij vragen gelijk antwoord, goede firma, netjes voor elkaar!

Zeer goede kwaliteit en service

Leuke ervaring toffe firma om mee te werken! Goede service, goede kwaliteit

Geweldig, prima aankoop en top materiaal.

Goed !

Zoals het hoort.

Bestellen is makkelijk en overzichtelijk. Netjes op de hoogte gehouden over de status van bestelling en verzending.

Netjes geleverd.

Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen .

Een absolute aanrader !

Goede prijs, makkelijk te bestellen, snel geleverd in goede verpakking.

Goede snelle levering voor een prima prijs

Goede kwaliteit materialen voor een goede prijs en een snelle levering. Ik ben zeer content en zal Zeker vaker gebruik maken van HBM-machines

Snelle levering en goed product

Ik was op zoek naar goede polijst set en toen kwam ik deze set tegen bij HBM en jet werkt perfect me auto is weer als nieuw. Ik kan iedereen HBM aanrijden goede kwaliteit spullen voor een goede prijs.

Prima ervaring...

Bestelling makkelijk en vlot verlopen, graag tot een volgende bestelling...

Goed en snelle levering. Chapeau

Ben heel tevreden, met mijn bestelling

snelle levering tegen een goede prijs

snelle levering tegen een goede prijs

geweldig

zeer snelle en goede service

Zeer goed en eerlijk

Zeer goed en goede spulen en niet duur

Correct bedrijf

Snel en netjes geleverd.

perfecte site.

besteld en super snel in huis.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht