Mooie prijs goede spullen

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van wat ik gekocht heb. Ik ben bij HBM gekomen om te bestellen vanwege de prijs. En met goede kwaliteit is dit een mooie combinatie.

Goed, snel, keurig

Ik ben goed op de hoogte gehouden over de verzendstatus en hoe de verzending in zijn werk gaat. Product is van goede kwaliteit en is snel verzonden!

Altijd mooie aanbiedingen, altijd correcte leveringen, dus betrouwbaar.

Mooie acties, altijd correcte en betrouwbare leveringen.

snelle levering,goede prijs en kwaliteit

Ik ben zeer tevreden

Goed voor betaalbare prijs

Goed voor betaalbare prijs en ziet er degelijk uit. Snelle levering

Snelle levering!

Snel geleverd, maarrr… sturen ze per product ongeveer een pakket. 4 producten besteld en 3 aparte doosjes, dat had milieuvriendelijk gemogen. Voor de rest, goede producten dus tevreden!

Snel en overzichtelijk

Veel goede tools die niet zo maar ergens anders te vinden zijn, zeker niet voor een goede prijs.

gewoon geweldig

Snelle levering en zeeeer goede prijs kwaliteit verhouding. In een woord GEWELDIG

Groot assortiment, snelle levering

Top leverancier, groot assortiment en snelle levering. Goede website overzichtelijk grote keus binnen assortiment. Goede service

Supersnel geleverd

Bestelling snel geleverd..... Helemaal top!!

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Snelle service

Mijn betonmolen was kapot. Moest dus een nieuwe snel geleverd voor een prima prijs. Alleen nog ff in elkaar zetten. Het jammere was de gebruiks aanwijzing die was wat minder duidelijk

Goed product voor weinig geld.

Snel besteld en bezorgd

Snelle levering, hoge kwaliteit

Prima lepels om de band van en om de velg te doen van een scooter. geen scherpe randen die de velg slopen zoals bij andere, zwaarder uitgevoerde lepels.

Correcte en snelle levering, uitstekende communicatie

Na het plaatsen van de bestelling volgde een snelle en correcte levering. Ben als klant goed en duidelijk op de hoogte gehouden van het verloop en de uiteindelijke leverdatum en het tijdstip van levering. Zo hoort het.

Snelle levering kwalitatief uitstekend

Zoals gewenst goede ervaringen met HBM en betaalbare prijzen

Doen wat ze beloven

Het klinkt wat afgezaagd, maar ik heb geen tekortkomingen kunnen ervaren. Makkelijke bestelwijze, duidelijke website, prima prijzen en vlotte levering. De volgende bestelling komt weer bij HBM-Machines

Top service! Top gereedschap!

Niks aan toe te voegen. Gewoon top.

Prima eerste ervaring!

Goede service en snelle goede verzending! (Jammer dat de aanbiedings actie al was afgelopen anders hadden we direct dezelfde bestelling nog een keer gedaan!) Wie weet een volgende keer!

Goed apparaat voor een prima prijs.

Goed apparaat en snel geleverd.

alles naar wens

snelle verzending, goede prijs kwaliteit

Zeer snel geleverd en perfect verpakt.

Het bestelde product was 100% zoals beschreven en goede prijs kwaliteit verhouding.

100% eerlijke prijs, 100% goed product

Zoals eigenlijk altijd. Zeer goede prijzen voor goede kwaliteit. En ook nog eens snel geleverd.

Snel en goed

Het was maar een kleine bestelling .maar snel geleverd . Denk dat ik vaker wat bestel

Goede service!

Pakjes rap verstuurd, wel in verschillende delen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht