Levering was compleet, schadevrij en op tijd

Netjes op tijd afgeleverd in dubbele doos verpakt. Product informatie was correct en het geleverde product ziet er prima uit (degelijk en functioneel).

Goede snelle service

Nette snelle levering zoals gewoonlijk

Aangeraden

Snel geleverd

Erg goed

Vlotte website met veel informatie over producten. Bestelling wordt meteen verwerkt en verzonden.

Superzaak en klantvriendelijk

Ik had bij hbm een hand niet machine besteld en had het op after pay gedaan kreeg ik keurig een mail waneer u het geld overgemaakt heb krijg uw product binnen Ik kreeg me geld binnen en natuurlijk betaald en 2 dagen later had ik het op me mat liggen en het werkt perfect Gr brian

Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd goed geholpen.

Erg revreden over mijn bestellingen! Ook goed geholpen toen ik een zaag had besteld die niet naar behoren werkte!

Keurig gereedschap en snelle levering

Bestelling geplaatst en keurig optijd binnen

Zoals beschreven

Vlot en duidelijk

top

vlot en correct

snelle levering precies zoals omschreven

snelle levering goed verpakt exact zoals omschreven.

Kansloze service

Geleverde producten zijn in orde. Alleen de levering en contact met de klantenservice is uitermate slecht en teleurstellend. Wel grappig ook dat mijn gevraagde beoordeling nergens op hun website terug te vinden is. Hoop dat het zo wel lukt.

Aanbod-kwaliteit-prijs-levertijd in de juiste verhouding

Bestelde gereedschappen hebben steeds aan verwachting voldaan.

Eerlijk bedrijf

Een eerlijk bedrijf ze hadden 2 borenslijppers in de aanbieding, ik heb een email gestuurd wat het verschil is en kreeg als antwoord geen verschil eigen merk , ik heb hun eigen merk gekocht de goedkoopste die uitstekend voldoet.

Tevreden ! En snelle service

Erg tevreden , niks fout gegaan super service!

Aanrader

Voor de eerste keer iets bij HBM besteld en dat beviel prima. De opvouwbare steekwagen (250kg draagvermogen) snel in huis en meteen gebruikt. Prima stuk gereedschap, doet waar het voor gemaakt is, en dat voor een scherpe prijs.

Zeer snel geleverd ..top product..Fijne online winkel

zeker een aanraden om hier te bestellen

Levering en kwaliteit met sprongen vooruit .

Perfecte afhandeling

Steeds een snelle correcte afhandeling van de bestellingen

Snelle levering waardoor ik onze voortuin snel kon afmaken

Zeer snelle levering Goed verpakt

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Producten zien er netjes uit. kwalitatief goede slijpschijven

snel, correcte levering en functioneert goed.

snel, correcte levering en functioneert goed.

Scherpe prijzen, snelle levering en goede service

De prijzen op de website spreken voor zich. Levering conform vooraf geleverde informatie. Goede service. Bij levering bleek er sprake van een beschadiging aan een van de producten door het transport. Op basis van een mail met foto werd zonder discussie een nieuw exemplaar per omgaande verzonden.

Prima! Sneller geleverd dan voorspeld.

Helemaal goed.

Grote Esch 1010