super snel en top service

bestelling is zeer snel bezorgd

Helemaal goed

Een heel pakket en het was wat ik verwachte ,dus helemaal tevreden Tot de volgend bestelling Met Vriendelijke Groet BG TRADING JOURE.

Zeer scherpe prijzen en alles keurig voor elkaar

goed en op tijd geleverd

goede service

super

Zijn er heel tevreden mee en een snelle service

Super service, snel en voor scherpe prijzen.

Een super snelle service, duidelijke webwinkel, scherpe prijzen en een hele heldere communicatie. Daar kunnen nog veel bedrijven wat van leren.

Wat een geweldige machine.

Ik was al een tijdje op zoek naar een vlak- en Vandiktemachine. Ik heb namelijk nogal wat hout van mijn oude schuur achter gehouden voor hergebruik. N.a.v. een filmpje op YouTube heb ik de keuze gemaakt voor HBM. Tot nu toe absoluut geen spijt van. Wat een geweldige machine. De prijs/kwaliteit is prima. Ik ben zeer tevreden over deze machine. Ook de levering van de machine was uitstekend. Ik heb direct een volgende bestelling (Zaagtefel) geplaatst bij HBM waar ik nu op zit te wachten.

Al meerdere malen prima service gekregen van HBM

Gewoon goede verkoper.

Snelle levering,en goede service en feedback

Wij komen zeker terug

Leuke webshop om te neuzen. Mooie collectie. Bestelling verliep goed evenals de levering. Productkwaliteit weten we nog niet, maar kan vast niet anders dan prima gezien de hele ervaring.

Prima kwaliteit en levering !

Mooie gereedschaps wagen gekocht, goeie kwaliteit. Snelle levering .

Juiste product optijd gekregen

Zie eerste zin, meer niet.

Prijs kwaliteit is top

Tapset besteld en na 2 dagen geleverd. Meerdere producten besteld bij HBM En de prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed. Degelijk gereedschap voor een goede prijs. Ik ga vaker bestellen

Snelle levering

Bestelde spullen waren snel geleverd

Goed, snel en duidelijke omschrijving

Goed product duidelijke omschrijving. Producten voldoen aan de verwachtingen. Top geregeld

Uitstekend materiaal voor een correcte prijs . En perfect op datum zoals gezegd. Zou iedereen HBM aanbevelen.

Dik tevreden, alles netjes volgens afspraak verlopen!

Goede kwaliteit materiaal, en netjes geregeld volgens afspraak!

super gewoon goed

super gewoon goed

snel vlot en goed

spullen waren er snel alles voelt goed degelijk

Prettige webshop en goede producten.

Duidelijke webshop met goede producten. Na bestellen wel jammer dat er geen duidelijke indicatie is van bezorgtermijn. Postnl update pas de avond voor bezorging Een melding bij bevestiging van bestelling van "bezorging van uw bestelling wordt verwacht rond..." Maar dat is het enige.

snelle levering

goede prijs kwaliteit verhouding.

Veel keuze en goede service

Ik heb nu meerdere machines gekocht via HBM machines. Tot op heden ben ik zeker tevreden over wat ik heb gekocht. De machines doen wat ik van ze verwacht. Ook ben ik positief over de klantenservice. Die reageren snel en geven gericht antwoord.

Gewoonweg geweldig

Super eenvoudig te bestellen en ze hebben er veel

super service

super service

snelle levering uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Inmiddels heb ik enkele keren besteld bij HBM Machines. Producten worden snel geleverd, de prijzen zijn laag en de kwaliteit is prima!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht