Goede artikelen voor lage prijzenn..

Gipsplatensnijder besteld bij HBM machines welke onmisbaar is om mooie rechte gipsplaten te krijgen.

zoals online kopen hoort te gaan

Voor de zoveelste keer wat besteld.En zoals altijd goed verlopen. Dik tevreden.

Goede service en op tijd.

Goede service en op tijd !!!

Ontvangen binnen de vooropgestelde termijn. Toestellen werken perfect!

goed produkt goede prijs

Zeer vlug geleverd

zeer goed

prima geregeld met de corona perikelen

prima!

Prima produkt, scherpe prijs!

Prima waar voor een prima prijs

Airbrush spuitcabine en airbrushes besteld. Snel geleverd voor een prima prijs. Uitgebreid assortiment.

Perfecte service en snelle probleemoplossing

Onlangs was er bij het ophalen van een door hbm.nl gekochte gereedschapswagen uit het magazijn een probleem dat snel werd verholpen. Het bleek dat er geen product in het magazijn staat dat ik kocht, dankzij de grote inzet van de magazijnmedewerker kreeg ik een gereedschapswagen in een andere kleur. Volledige professionaliteit

Goed en betrouwbaar

Ben tevreden met HBM duidelijk en betrouwbaar met wat ze aan bieden ben ik zeer tevreden

Ruime keus, diverse prijsklassen en snel geleverd

Al verschillende machines en gereedschap besteld. Er is veel keus, voor iedere prijsklasse. Website geeft een goed overzicht met heldere beschrijvingen. Levering is snel. Ook de communicatie gaat verrassend goed. Een melding via het contact formulier resulteerde in een telefonisch contact en snelle nalevering.

Groot assortiment, goede levering en uitstekende service!

Vanwege het uitbreiden van mijn werkplaats heb ik alles snel en overzichtelijk kunnen bestellen. Hun service is top en hoop hier nog vele bestellingen te kunnen doen!

Snelle en goede levering

De volgende dag al de bestelde levering van de doppenset ontvangen. Keurig verpakt.

Prima winkel, supervriendelijk

Prima voor elkaar bij hbm, in deze nare coronatijd duidelijke aanwijzingen op terrein, werkbank werd keurig op aanhanger gelegen.

snel en goed met een goede prijs

heb een AEG luchtcompressor gekocht goede prijs en snel geleverd

Ondanks Corona snel geleverd.

In eerste instantie hefwagen besteld met 'afhalen'. Door Corona kwam dat niet goed uit. Alsnog per bode verzonden.

Bestelling was goed verpakt.

Lasinverter met alle benodigdheden besteld. Was een zwaar pakket maar toch kwetsbaar. Alles was proffesioneel verpakt en in goede orde ontvangen.

Produkt zoals omschreven. Prima kwaliteit, zoals alles van HBM Snelle levering en service met een grote S. HBM is zeker aan te raden

Snel, en goed gereedschap!

Ook vanuit onze zorginstelling hebben we regelmatig gereedschap nodig. Veilig en goed gereedschap tegen een goed betaalbare prijs vinden wij zeer vaak bij HBM. Vandaar dat we daar regelmatig onze inkoop doen.

Goede prijs, snelle levering

Ik was op zoek naar een draagbare spuitcabine met afzuiging voor het airbrushen. Bij HBM was die leverbaar voor iets meer dan de helft van de prijs elders. De cabine werd snel en netjes geleverd en werkt prima.

Snel

Snel een offerte ontvangen. Direct kunnen betalen. En geen vertragingen in de levering. Service die niet vaak meer te vinden is

Snelle levering, goed advies, kortom top geregeld!

Professioneel, correct en snel.

Professionele afhandeling van de bestelling. Duidelijke communicatie, zeer regelmatig updates via mail. Zeer duidelijke omschrijving van de producten. Geleverd product komt 100% overeen met omschreven product op de website.

Snelle levering

Snel antwoord na betaling en snelle levering

Snel en goed!!!

Grote Esch 1010