Super snelle actie van bestellen tot leveren.

Zeer tevreden met de hele gang van zaken!!

prima, keurig op tijd en prima materiaal

prima, keurig op tijd en prima materiaal

prijs kwaliteit erg hoog

Leuke hebben dingetjes tot grote machines. Leuke hobby kwaliteit tot Profersioneel

Prijs kwaliteit & Snelle levering

De bestelde producten zijn zoals beschreven op de site, voldoen aan de verwachtingen, en werden snel afgeleverd. TOP!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Ik heb jullie website in de takenpakket van mijn computer gezet om zeker eerst bij jullie op zoek te gaan

Een fijn degelijk goed georganiseerd bedrijf

Na online diverse materialen en gereedschappen besteld te hebben zijn deze naar alle tevredenheid goed verpakt zeer snel geleverd. Naar mijn mening een goed georganiseerde organisatie met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ik kan HBM iedereen aanbevelen.

Makkelijke overzichtelijke website, en zeer snelle levering!

Snel en betrouwbaar

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Wederom concurrerende prijzen en mooie producten. Enige nadeel is dat ik dit keer twee producten heb besteld en twee keer verzendkosten moest betalen. Het ging om een makita boormachine en een bitser.

Perfecte bezorging en levering.

Top bedrijf

Zeer tevreden over het bedrijf en over het product . Ik zou een filiaal in België open doen we kunnen het hier gebruiken . . Top doe zo voort

Proper ingepakt goed verzorgt niets op aan te merken

Alles netjes optijd geleverd! Leuk spul voor een klein bedrag.

Helemaal prima

Goed assortiment en snelle levering, het is dat mijn moeder altijd zei "er is altijd ruimte voor verbetering" maar eigenlijk verdienen ze bij hbm gewoon een dikke 10

Kwalitatief goede spullen, goed geholpen bij het ophalen

Het duurde even voordat alle onderdelen van de werkplaatsinrichting die ik wenste er was, maar het was het wachten meer dan waard. Daarna was het ook snel geregeld. Goede service en mooie spullen. Erg blij mee!

Zeer goed en meedenken

De kwaliteit van de goederen die ik besteld heb , voldeden iedere keer aan mijn verwachtingen. Een 10

Gemakkelijke bestel site

Je vind snel wat je nodig hebt en bestellen gaat vlotjes. Tevreden klant.

vlot netjes en goed

De service was goed en de afhandeling was vlot. Het artikel is de volgende dag geleverd goed ingepakt. Een kleine handleiding was niet nodig maar had wel gemogen.

snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs.

snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs.

Superservice

Besteld en heel snel geleverd

Goed gereedschap van het hbm eigen merk.

Heb nu ruim een jaar hem accu stroef klopboor. Werkt perfect. Even als de hbm Accu slijptol. Batterij gaat lang mee.

Super aanbieding

snelle levering, goed verpakt! Kon meteen na her plaatsen van een van de twee meegeleverde gasbusjes meteen aan de slag! werkt echt perfect

Uitstekende levering en heel goed verpakt

Het product voldeed aan de omschrijving en was zelfs eerder dan vermeld . Het was ook keurig ingepakt zonder kans op beschadiging. HBM machines is een aanrader voor iedereen.

Goede prijs/kwaliteit. En snelle levering

Goede prijs/kwaliteit. En snelle levering

Fantastisch !

Bedankt, mooi degelijk materiaal aan mooie prijzen.

Prima aankoop voor een scherpe prijs

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht