Ziet er goed en robuust uit.

Machine ziet er goed uit. Heb er het volste vertrouwen in. Wat ik mis is een stationaire lader waar de batterij in geplaatst kan worden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

De zaag doet wat hij moet doen. Voor groot spul zagen raad ik hem niet aan maar voor kleine hobby kokertjes, buizen en hoeklijntjes is hij ideaal.

Super tevreden zoals altijd

Zoals altijd snelle afhandeling .

zeer goed

snel geleverd goede producten die ik had besteld

Leuke gereedschappen en snelle levering

Prima ervaringen met HBM

Goede prijs, iets wiebelig product

Zeer goede prijs voor een rolbok betaald. Echter is het product wel iets wankel en geeft daardoor net niet genoeg zelfvertrouwen bij zware materialen verplaatsen

Snel geleverd prima prijs

Snel geleverd prima prijs

Super service

Ik had eind van de ochtend mijn bestelling gedaan, en dacht nog dat zal vanwege Corona , wel een paar dagen duren. Nee hoor, de volgende middag had ik mijn pakje in huis. SUPER! Ga zo door.

Snelle levering goede service

Snelle levering en goede service

Perfect, ik ga hier vaker bestellen

Qua prijs niet goedkoper te vinden. Levertijd is volgens afspraak.

Zéér tevreden met de duidelijke omschrijving van de producten en prima prijs-kwaliteit!!

Zéér tevreden ! Duidelijke omschrijving van de producten en uitstekende prijs - kwaliteit !

Prima alles volgens afspraak

Degelijk materiaal aan een goede prijs. Stipte levering!

Super gereedschap

Goed gereedschap tegen scherpe prijzen

Snelle levering en correct

Mijn machine werd snel geleverd en een correcte prijs voor wat je krijgt.

Snel, juist, goed goede prijs. Zeer happy

Top materiaal tegen een goede prijs

Keurig verpakt thuis afgeleverd door een vervoerder met duidelijke vooraanduiding van de aflevertijd.

snelle levering, goed product

snelle levering, goed product

Ík ben heel erg tevreden ok de prijsverhoudingis goed

Ik ben heel erg tevreden ok prijsverhouding is goed

Mooi overzicht in het bedrijf.

Het bestelden product goed geregeld, en in d e winkel vriendelijk en behulpzaam.

duidelijkheid en goede levereing

duidelijk in de producten hoewel het wel enige dagen duurt voordat de levering verzonden wordt. Bij spoed levering kan het wel sneller.

Prima product, prima prijs en snel geleverd

Via de website een "padock" motor standaard besteld. Prima product, prima prijs en snel geleverd!

Accu kitspuit gekocht, goed product, werkt goed en uitstekende prijs

Duidelijke site, op tijd geïnformeerd over de levering. Blij met een goed werkend product.

tevreden

snelle levering en klopt wat je besteld

Goed product voor mooie prijs

Snel geleverd en mooi product voor goede prijs

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht