Goede prijs kwaliteit snelle levering!

Kwaliteit is zoals je gewend bent, goed. Prijs is laag. Levert snel, alle producten netjes verpakt. Dikke prima

correcte levering en behandeling van klanten

gaan ook goed om met de huidige Corona omstandigheden. Ook leveringen door transportbedrijf worden goed behandeld waarbij de transporteur niet de beroerd is om ook te assisteren om de bestelde materialen op de juiste plek te krijgen.

Tevreden

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle service voor strakke prijzen

veel producten in het assortiment dus de keuze is reuze en dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen echt een snoepwinkel voor de klussers/hobbyisten top kwaliteit

alles ok

snelle ontvangst

tussen bestellen en ontvangen zou wat korter mogen duren

de geleverde artikelen zijn zoals verwacht. vind dat de de levering wat sneller zou kunnen maar er word van te voren netjes vermeld dat et wat langer kan duren

heel tevreden met het apparaatje

Het hoeft niet meer mijn accu te belasten. Koelbox of stofzuiggen...etc...,en als het nodig is, de jump start hulp. Tevreden Klant.

Top firma

Ik had een probleempje met een toestel dat ik had besteld na een mailtje was alles opgelost

Juiste levering product , en werkt goed

De bladblazer/ zuiger getest met natte bladeren en werkt prima!

materiaal/materieel van A+++ kwaliteit,nette levering...toppie

de valkuil van het internet waar mensen bestellen en niets of gebroken iets krijgen is hier NIET van toepassing.alles is netjes verzorgt,men krijgt op tijd een mail wanneer de levering zal plaatsvinden. machines zijn perfecte kwaliteit, ik ben niet zo happig om duurdere dingen via het net te bestellen, ik ga er liever zelf naartoe om het te bekijken en eventueel te kopen,maar bij HBM weet ik nu dat het gewoonweg in orde komt en is. A+++

Duidelijk en snelle levering

Duidelijk en snelle levering

perfect product voor een perfecte prijs

Ik heb een 419-delig assortiment O-ringen gekocht en deze werden snel geleverd in een handig opbergkoffertje. Perfect product en ik zit nooit meer zonder O-ringen

Snelle service en goede kwaliteit

Alle producten waren naar verwachting. Ook de service en afhandeling met alle corona beperkingen waren erg prettig en HBM denkt goed mee!

Sleutelen, constructie, bouw en timmerwerk of klein-metaal..in orde.

Gewoon goed. Bestellen of in de fysieke winkel. Het blijft bijzondere uitzoek, en zo goed als altijd -slagen in een zoektocht-. Withworth draad, metrisch, UNC of UNF,, torx of imbus. Ook veel uitzoek voor gereedschap, klein metaal, houtbewerking of bouw. Lastrafo's slijpmachines en bijbehorende producten, een grote sortering. Ik kom er graag... een aanrader waarschijnlijk.

Veel gereedschap voor hobby en professionals, voor mooie prijzen

Moet altijd een beetje oppassen als ik ga shoppen bij Herman Voor je het weet is je werkplaats te klein en je banksaldo te laag;)

Goed materiaal voor een lage prijs.

Ik kocht een perslucht tacker. Het materiaal kost een fractie van wat je betaalt in de reguliere handel. De prijs/kwaliteitverhouding is gewoon goed. Waarom zou je dan meer betalen?

Overzichtelijke website en snelle levering.

Het produxt dat.ik nodig had werd snel gevonden op de website. Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen en af te ronden. Goede en snelle aflevering. En het product werkt naar volle tevredenheid.

Leveren wat ze beloven.

Prima service, prima kwaliteit. Leveren wat ze beloven!

Was mijn eerste kleine besteling

In zeer goede orde onvanging hoop zeker nog een keer te doen zeer vriendelijk dank

Goede betrouwbare leverancier

Goede en naar omstandigheden (Corona) snelle levering voor een goed prijs.

Zeer tevreden.

Uitstekende kwaliteit, goede service.

Kwaliteit producten en prima levering!

Hele goeie kwaliteit en prima levering,top!

meer dan tevreden

perfecte bestelling/levering ,aankoop kwaliteit is zeer goed voor een scherpe prijs

uitsteken

geweldige snelle levering