zeer uitgebreid assortiment, goede prijs kwaliteit vind ik, snel geleverd,

Sinds kort heb ik diverse aankopen gedaan bij HBM, Ik ben zeer tevreden over het geen ik heb besteld. Ik ben gepensioneerd en mijn liefde voor gereedschap en aanverwante zaken is groot . Moet oppassen dat ik nu op mijn leeftijd dingen ga kopen die niet direct nodig zijn, maar ga toch e.e.a. aan gereedschap vervangen. Om het kort te houden ,ben zeer tevreden met het assortiment van HBM.

zeer tevreden!

Duidelijke website, Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding.

++++++++++++++++++++++++++++++++++=O.K.

++++++++++++++++o.k.

vlot gevonden , vlot geleverd

pérfékt materiaal voor een héééél érg goede prijs , heb het ondertussen reeds gebruikt en ben er supercontent over !!

!

Snelle levering, perfect ontvangen !

Geleverd correct optijd!

Hbm machines, kwaliteit tegen een goede prijs!

Perfect.

Een super goed bedrijf wat heel veel artikelen heeft. Top

De gekochte goederen voldoen perfect en zijn volgens afspraak.

Website is zeer gebruiksvriendelijk. Betaling kan zonder veel poespas correct worden uitgevoerd. Goederen worden volgens afspraak geleverd. De bestelde materialen voldoen volledig aan de verwachtingen. TOP !

Top prijs/kwaliteit, vlotte service

Het gebruik van de site gaat heel vlot, gemakkelijk om te vinden wat je nodig hebt. Door een snelle en correcte levering, kon ik makkelijk gebruik maken van wat ik besteld heb. Wat ik ook al bestelde, het was telkens van goede kwaliteit en dat voor een goede prijs.

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs

Eerste x wat gekocht bij HBM maar als ik weer iets zoek zal ik zeker HBM als eerste bezoeken

Onze eerste ervaring was gelijk een schot in de roos: uitstekend.

Duidelijke website, vlotte afhandeling en snel thuis bezorgd. Zo hoort een webwinkel te werken.

Altijd een topervaring

Super vriendelijk en deskundig personeel met goeie kwaliteit / prijs producten

Goed en snel geleverd inclusief service

Één product was beschadigd bij levering, foto van gemaakt en een nieuwe opgestuurd gekregen.

Snelle en correcte levering

Producten zijn goed beschreven en worden netjes op tijd geleverd.

Daad bij het woord

Bestelling was in huis bij afhalen goed georganiseerd

bestelling bleef achter door corona maar HBM heeft mij goed op de hoogte gehouden

mijn bestelling bleef maar achter door corona en ik heb enkele keren een mail gestuurd naar klantenservice van HBM deze hebben mij goed op de hoogte gehouden en pakje is geleverd ben tevreden op het geleverde materiaal

Correcte werkwijze en degelijk materiaal

Zeer tevreden van mijn hbm magneetboormachine.

Snelle levering en goed prijs kwaliteit

Na bestelling snelle levering. Goede service en goed aanbod. Aanrader!

top producten

mooi gamma ,aan aantrekkelijke prijzen en promo's

Helemaal tevreden

Goederen optijd en in goede orde ontvangen, degelijk verpakt en de omschrijving klopt.

Levering zoals aangegeven op de site

Alles is correct verlopen zoals voorzien

Correct en op tijd geleverd

Het was mooi op tijd geleverd en zorg aan besteed

Fijne motorheftafel snel geleverd

HBM 300 aangeschaft voor onderhoud aan de motorfiets. Mooie aanbieding, snel geleverd, duidelijke instructies. Daar ga ik veel plezier aan beleven!

Zoals eerdere feedback beschreven Vlot geleverd

Super bedrijf.

super bedrijf. Werd goed op de hoogte gehouden van het verzenden van het bestelde product.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht