Goed advies en scherpe prijzen! Top

top

Een geweldige unieke ervaring en van goed kwaliteit

vandaag besteld morgen geleverd

vandaag besteld morgen in Belgie geleverd. en nog goede kwaliteit ook

Eenvoudig te bestellen vlot geleverd zeer prettig

Ik kan er niets anders van maken wat ik hier boven heb vermeld dit was de eerste keer dat ik een product heb besteld en dat is heel prettig geweest ik heb ook aan gegeven om op de hoogte te blijven met een nieuws brief

Goede kwaliteit, vlotte levering

produkt ziet er goed uit, nog niet gebruikt maar ik heb er alle vertrouwen in.

Alles perfect verlopen

Alles perfect verlopen

Zeer goede service

Ze vragen mijn mening nou heb voor het eerst bij HBM iets besteld op advies van een vriend nou de service is gewoon zoals het moet snelle levering en goed materiaal dankjewel voor de goede service.

Het is gewoon goed!

Mijn ervaring is goed , maar geef geen 5 sterren , anders gaan ze misschien naast hun schoenen lopen Haha

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Het bestelde product is snel geleverd. Het bestelde product heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima ervaring met HBM machines

Goed pluspunt is de goede communicatie en hulp als je met vragen zit.

gewoon goed!

Goede website, makkelijk te bestellen, vlotte levering, goeie produkten. Alleen een factuur is vaak een probleem.

Perfect, alles vlot verlopen

Perfect alles vlot verlopen en op tijd geleverd.

Klantvriendelijk

Snelle levering. Klantvriendelijk

Snelle levering goede prijs

Product was snel geleverd en de prijs was goed.

Génial

Tout d'abord Merci à Google pour la traduction ! Merci à toute l'équipe HBM-Machines pour leur collaboration. Achat sans souci. Livraison par la poste (PostNL ==> Suisse). Achat en prix HT ... paiement des frais de traitement / TVA en Suisse. Certes, les frais d'envoi sont conséquents, mais la livraison s'est faite devant la porte de la maison, et ça c'est appréciable. Suite aux commentaires négatifs à propos de leur représentant français (quelque chose ... diffusion), j'ai suivi les conseils prodigués et je me suis adressé directement au site de la maison mère HBM aux Pays Bas. Après quelques échanges de courriels, l'ai passé commande - non sans un petit doute - et je viens de recevoir mes colis. Tout est en ordre. Mon doute s'est estompé. Est-ce que je vais commander à nouveau : très certainement Qualité : Pas encore essayé, mais à première vue, cela semble tout à fait correct (rapport qualité/prix), pour un usage amateur et plus intensif au besoin. Bien entendu les professionnels choisiront les marques haut de gamme pour l'usage journalier. Mais quoi qu'il en soit, aucune critique quant à la qualité des outils achetés. Prix : Tout à fait abordable Conclusion : une expérience d'achat tout à fait positive.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

goede service en snelle levering

goede kwaliteit en projs verhouding

Goede spullen, goed geprijsd, goed bruikbaar!

Zie boven!

Goede prijsverhouding.

Snelle levering, alles OK.

Gewoon goed.

Twee keer iets besteld bij HBM-Machines. Beide keren binnen een paar dagen geleverd. Beide keren keurig verpakt in plastic luchtkussen, en een nette sterke doos.

Prima artikel prettige communicatie zeer tevreden

Geweldige machine!

Voor niet te veel geld heb ik een prima afkortzaag. Zeer snel geleverd en daarnaast werd ik door de medewerkers van HBM telefonisch prettig geholpen.

Super snel

Duidelijke omschrijving en zeer snelle service

Goede producten voor een goede prijs

Producten zijn met zorg samengesteld

Mijn algemene beoordeel is goed.

Gewoon uitstekend.

de laagste prijs en snel geleverd.

Had een kleine elektrische takel nodig. HBM heeft de meeste keus en de laagste prijs. Ook was de levering snel.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht