Snelle levering

Geleverde voldoet aan de verwachting

société efficace , livraison dans les délais et matériel qualitatif

aucun soucis entre la commande et la livraison. rien à redire.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

geweldig

precies op tijd geleverd en het product functioneert erg goed

HBM, betekend,,,, Heel Blij Mee!

Ben al jaren klant bij HBM, levert uitstekende producten tegen een redelijke prijs. Ik heb diverse machines staan van HBM die allemaal nog naar behoren functioneren.

Betrouwbaar bedrijf!

Hele goeie service, duidelijke productomschrijving, webshop goed ingericht en belangrijker super overzichtelijk! Ook hele leuke acties

Proper afgeleverd, simpel en goed.

De toestellen die ik aankocht voldoen echt aan de verwachtingen. De youtube filmpjes zijn waarheidsgetrouw. Zo moet een webwinkel zijn. Een tevreden klant die niet snel zal verhuizen .

heel goed

het was heel goed en snel geleverd.

Artikel volgens verwachting. Levertijd langer

Het artikel voldoet aan de verwachting. Aandachtspunt is dat het schuift bij oprijden. Levertijd is aangepast. Ik kreeg een mail met verlenging levertijd. Op dat moment werd deze bezorgd. Geen track & tracecode.

prima prijs kwaliteit

Goede duidelijke webwinkel. ruim assortiment, snelle en correcte levering.

Goed en snel geleverd

Mooie en goed werkende luchtspijker pistool. En betaalbaar, ook voor een particulier.

Snelle en correcte levering!

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn order.

Gewoon geweldig en vriendelijk.

Hetgeen ik bestel, komt na de afgesproken tijd ook aan. Ontzettend bedankt hiervoor.

kwaliteit prijs super

snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke site, scherpe prijzen en snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke site Keurig en snel geleverd

Helemaal goed zoals omschreven,TOPPIE

Bestellen, betalen en snel geleverd, Super.!

De diversiteit is groots bij HBM,er is dan ook veel ruimte voor de juiste keuze. Telefonisch en in de winkel,wordt je rustig en professioneel geholpen...

Prima verlopen Toppie

Klopt als een bus wat ze beloven

Zeer vlot

Alles zeer vlot verlopen, ik werd netjes op de hoogte gehouden van de levering en het product voldoet aan mijn verwachtingen. Volgende bestelling is zeker weer bij jullie!

Goede kwaliteit En voldoet aan zijn verwachtingen Op tijd geleverd

Snelle levering en materiaal werkt goed

Zeer vlotte en goede service

ik moest een onderdeel voor een oude machine,negens te krijgen. Bij jullie geen probleem.zeer vlotte behandeling en een moieprijs ,top

Top niets aan veranderen

Gewoon goed

Goede producten.

Levering had wat vlotter gemogen. Maar ondanks dat zeker tevreden

snel en voordelig

Voor de eerste keer besteld op HBM. Dat was een uitstekende keuze, voordelig en snel geleverd.

geweldig

zeer tevreden