Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levertijd

Veel aanbod en goede prijs/kwaliteitverhouding. De levertijd is prima van de bestelde onderdelen.

Goede producten voor een goede prijs en nette service

HBM biedt keuze uit goede, degelijke producten en heeft daarnaast een uitstekende klantenservice. Vragen (per mail) worden spoedig beantwoord. Leveringen geschieden snel en volgens afspraak: een betrouwbaar bedrijf.

Gewoon goed.

Gewoon goed

Mooi apparaat

Werkt naar behoren en verwachting . Jammer dat het alleen met standaard houder in koffer past.

Zeer goede machine

top product

snelle levering goed product klant vriendelijk snelle levering

Goede producten, levering duurde wel wat lang.

Zeer tevreden , goede prijs/kwaliteit verhouding en prima service.

Zeer tevreden , goede prijs/kwaliteit verhouding en prima service.

Prettige ervaring. Snel besteld, snel geleverd.

Prettige ervaring. Zoeken op website werkt goed. Bestelling snel geplaatst, direct reactie in e-mail. Snel geleverd. Slechts Eén minpuntje: mijn bestellin zat in een veel te grote doos, er hadden wel 3 zaagmachines in gepast. Dat zou wel wat beter kunnen.

prima tevreden over geleverde materialen

Prijskwaliteit verhouding is erg goed

Snel en goedkoop voor goede kwaliteit.

Verbaasd over assortiment. Hebben veel voor een schappelijke prijs en goede kwaliteit.

Vlot en correct

Alles netjes en stevig verpakt. Prijs kwaliteit is zeker ok.

Komen niet na wat beloofd word.

Heb 5 dagen terug een bestelling geplaatst bij HBM , maar nog steeds niets ontvangen, terwijl op de site staat dat het op voorraad was, en dat het binnen 3 werkdagen bezorgd zou worden, niet dus. Alleen berichtje dat order verwerk was, en dat ik z.s.m. een track en tracé nummer zou ontvangen, nou vergeet het maar. Zal wel weer aan het COVID virus liggen, is ook zo’n dooddoener. Ik bestel hier in ieder geval niet meer.

Uitermate slechte service

Absoluut niet bereikbaar per telefoon, nergens op hun site een telefoonnummer te bespeuren. Mail beantwoorden duurt daaaaaagen. Met een goede bedrijfsservice kan je direct chatten, ook dit mankeert eraan. Kortom: niet bereikbaar Geen halve ster waard maar ja je moet wat aanvinken. Over de kwaliteit kan ik niets zeggen, mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik kan op hun site mijn bestelling niet zien en niet volgen.

Geweldige producten

Goede producten en snel geleverd, top service. Ik ben er zeer over te spreken en raad het iedereen aan.

Supper

Ik heb op deze website veel keuze deze zit goed in elkaar. Als ik iets bestel is dit altijd optijd geleverd hier valt niets op aan te merken top website doe zo verder !

Snel antwoord op vragen, snelle levering

Ik heb een goede ervaring met HBM. Ik had een vraag gesteld over een van hun producten en kreeg binnen een dag antwoord van de klantenservice. Ook werden de producten snel geleverd.

Perfect vlotte levering goede kwaliteit

Perfect !

Gemakkelijk en snel zonder gezeur!

Alles staat duidelijk omschreven! De artikelen worden snel verzonden!

Top service

Een momentsleutel gekocht van goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijs.

In heb een momentsleutel gekocht,deze was eerst niet op voorraad kreeg bericht toen hij op voorraad was En kon hem bestellen en was snel geleverd.

Fantastisch

Service top snelle levering.

Perfect product en snelle levering

Perfect product met een snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van levertijd.

snelle bezorging

Kon alles goed en snel vinden op de site. Snelle verzending. Jammer alleen dat ik dacht dat de stanleymessen groter waren, had ik een mini besteld, maar desalniettemin minder handig hoor.

geweldig

HELDERE UITLEG OVER LEVERING EN SNEL. PODUCTEN BEVALLEN PRIMA.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht