Zoals beloofd is ook geleverd!

Goede kwaliteit prijsverhoging. Snel en goed geleverd. Zelfs de chauffeur toonde persoonlijke interesse in jouw als klant.

Heerlijke snoepwinkel voor de klusser

Kwalitatief en betaalbare producten en fijne medewerkers. In de afgesproken tijd zijn de producten geleverd.

slijpmachine besteld

alles snel en keurig gelevert geen na leveringen dus alles was op voorraad ook alle accessoires dus kon gelijk beginnen

goede en snelle levering

goede en overzichtelijke website

Super!

Snelle service, degelijk verpakt en alle beloftes waren ingelost! Prima aanrader!

Ik had niet verwacht van de kwaliteit echt mooi spul en een top levering

Wederom snel geleverd en een goed product ontvangen

Duidelijk website met een product omschrijving die de werkelijkheid niets tekort doet.

Snelle vlotte levering

goed gereedschap voor een mooie prijs!

Een mooie haakse schroefbit en paar haspels aangeschaft. Goede service en prima materiaal!

snel en goed.

snel geleverd goed product voldoet aan mijn wensen.

winkelen prijs kwaliteit

Aangenaam winkelen , zeer uitgebreid gamma ,zeer aantrekkelijke prijzen , ook nog en zeer belangrijk prijs kwaliteit.

Snelle levering en goed materiaal.

Het bestelde lasapparaat werkt opvallend goed en de rest van het bestelde, laselektrodes en laskap, zijn prima van kwaliteit. Snelle levering ondanks de waarschuwing dat het langer zou kunnen duren i.v.m. Corona.

DE winkel voor de professional en hobbyist

In de loop der jaren heel wat machines gekocht. Blijft me verbazen over de goede kwaliteit en lage prijzen. Heb nog geen andere vergelijkbare winkel kunnen vinden die zoveel op voorraad heeft, en zulke mooie prijzen om de hobby in stand te houden.. Ga zo door, ik blijf zeker terug komen.. HBM is geen merk maar een begrip voor ons! En top service. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met transport word hier direct actie op ondernomen. Top Bedrijf!!

Tiptop

Gewoon degelijk voor een prima prijs

super

mijn product was perfect op tijd. het was precies wat ik nodig had goede omschrijving duidelijk en overzichtelijk. ik zal zeker vaker bestellen.

TOP!!

Super geleverd , hele goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Heb inmiddels weer een bestelling geplaatst. In 1 woord TOP.

Gewoon geweldig

Naarmate deze corona tijd en ik in België woon aan de kust ben ik echt uitmuntend blij met de vlotte correspondentie en de ongewone vlugge Levering van mijn bestelling bij jullie winkel , alsook de firma die instond voor de levering chapeau durf ik te zeggen Het is zeker niet mijn eerste en ook mijn laatste keer NIET dat ik iets bij jullie zal aankopen Nogmaals aan het hele team dikke proficiat Mvg Een zeer tevreden persoon Hendrik

Gewapende opdekvloer is zo weg

De hamer is vrij zwaar met 23 kilo maar dat went snel. Het is een monster en doet precies wat ie moet doen. Ideaal voor het wegslaan van opdekvloeren, scoorstenen en muren. Sterke beitels zitten erbij ook. Prima materiaal.

Goede service snelle levering

Bestelling geplaatst, snelle levering blij met mijn gereedschapskoffer

Ziet er keurig verzorgd uit

Goedkoop, super service en snelle levering

Na wat rondkijken op internet heb ik HBM ontdekt en had direkt goed gevoel dus besteld en snelle levering van top gereedschap

snelle accurate levering

ben tevreden met uitvoering en levering van het bestelde produkt

Prima.

Goede service en snelle levering van de artikelen.

Altijd duidelijk en goed

De service en duidelijkheid is altijd top. Snelle levering en een goede service

Ondanks covid19 prima geregeld.

Prima, ondanks Covid19.

Grote Esch 1010