Vertrouwd gevoel.

Bezoek aan de website (voor de eerste keer) met dit bedrijf gaf gelijk al een vertrouwd en veilig gevoel. Dat bleek na de bestelling en aflevering niet anders te zijn geworden, conclusie: perfect bedrijf.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Snelle levering

Goed spul niet duur!

Goede spullen, veel keus A en B merken Snelle Levering. Als je wat nodig hebt qua materieel vindt je altijd wat.

Gewoon top !!!

Top !!!

Snelle levering en goede aftersales

Ik heb twee 1500mm lijmklemmen besteld om eettafels te kunnen verlijmen. De producten zijn snel geleverd, alleen bleek 1 klem een zwakke plek te hebben in de behuizing van het draaimechanisme. Door een mailtje te sturen en een foto, kreeg ik een reactie dat er een nieuwe aan kwam. Kortom, kan niks anders zeggen dan een dikke pluim. Nu hopen dat deze wel z'n werk gaat doen!

De juiste apparatuur maakt blije werknemers

Snel goed en het product doet wat er van verwacht word.

Zeer vlotte en correcte verwerking van mijn bestelling .

zeer goede en snelle verwerking van de bestelde goederen . Ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van de HBM service .

goedkoop

bezorgen zou wat sneller kunnen

Gewoon super... Voor ieder wat wils en alles aanwezig!!!

Al jaren met plezier klant bij HBM Inspirerend shoppen en mooie aanbiedingen, altijd tevreden!!

Goed!

Goed gereedschap voor een mooie prijs! En prima service en goede levering!

Uitstekend geholpen

Mooi behendig lasapparaat Last prima op alle standen Echt een aanrader

Ik ben Pas een nieuwe klant. Nu 3 dingen bestelt totaal, ik ben verbaast over de prijs kwalitijd verhouding top!

snelle levering

al veel bestelt en nog nooit problemen gehad

Fijne leverancier met veel waar voor je geld!

De tools die ik heb besteld zijn weer precies wat ik er van had verwacht. Niet te duur en echt waar voor je geld. Daarnaast snelle levering. De winkel zelf is wat streng met de Covid-19 regels, maar die keuze kun je ze niet aanrekenen.

Snel en wat ik besteld heb.

Goede spullen voor een betaalbare prijs

Correct geleverd prima

Alles op tijd en prima kwaliteit en prijs

top

Eerste keer besteld. Ben blij met het artikel (kettingpons). Zag nog meer dingen die ik nodig heb en in de toekomst ga bestellen. Ik was ook blij dat er een tijdindicatie bijstond hoe lang het zou duren voordat ik het in huis had zodat ik mij daar op kon instellen.

Super goed.

Netjes en vlot geleverd.

Snelle en goede service!

Snelle levering met duidelijke communicatie

Uitstekend!

Het lintzaagje dat ik wilde kopen bleek niet voorradig. Met één mailtje werd mij een alternatief geboden en deze werd versneld geleverd. Zeer tevreden dus!

geweldig

Bestellingen altijd goed en snel geleverd , prima service

Goed en snel

Levering zoals omschreven. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Goed verpakt en snel geleverd.

Goed en snel !!!

Bevalt goed