Snelle levering en prima retourregeling

Helaas bleek het artikel niet in orde. Dit werd snel opgelost.

Super en netjes geleverd, zaag werkt perfect

Netjes geleverd en op tijd. Zaag werkt super.

Snelle en correcte levering

Alles bestelde producten werden zorgvuldig ingepakt en geheel volgens planning geleverd.

Kort maar krachtig

Fijne site, en mooie prijs. Bestelling verliep vloeiend. Bezorging binnen enkele dagen. Erg fijn. Voor herhaling vatbaar.

Mooie spullen voor mooie prijzen !!!!

Leuke handige spullen voor mooie prijsjes en snelle levering top !

Bedriegelijke reclame met actieprijzen die dan niet voorradig zijn.

Nooit meer HBM, ik koop niets van leugenaars die zich dan nog verbergen achter een emailadres. Een handelaar die telefonisch niet te bereiken is zegt genoeg over zijn klantenservice.

Gekregen wat ik verwachtte, helemaal top

HBM 15 en 22 mm Heavy Duty Pijpenbuiger. Doet precies wat die moet doen, pijpen op juiste wijze buigen. Snelle levering

Goed product en een snelle levering

Met de post de breekhamer ontvangen. De breekhamer voldoet volledig aan mijn verwachting.

Laagste prijs , snelle levering en goede bruikbare producten

dankzij het enorme productaanbod slaag ik bij HBM altijd met gereedschap, onderhoudsmateriaal en bouwmateriaal. Top site en goedkoop.

Snelle levering

Goeie website,snelle levering en product zoals verwacht.

Slecht bereikbaar

Helaas na meerdere pogingen niet in contact gekomen... Levering was op voorraad. geen idee wanneer het geleverd wordt. Radiostilte...

steeds slechter

Heb een sloophamer besteld, inmiddels gekregen maar het lijkt erop dat het apparaat niet gebruiksklaar is afgeleverd. Olie is niet te zien in kijkglas en het "flesje olie" is enkel een leeg flesje. Bedrijf is niet telefonisch bereikbaar en reageert niet op e-mail. Heb al eerder bij dit bedrijf wat gekocht maar dit is het trieste toppunt. Slechte klantenservice.

Fijne website, scherpe prijze, goede apparatuur

Website is duidelijk en overzichtelijk, goed geprijsd, veel goedkoper dan je gemiddelde bouwmarkt, super snelle levering.

Gewoon goed.

Het product was goed verpakt en werkt naar behoren.

goed verzonden, prima kwaliteit

voldoet aan mijn verwachtingen.

Eindelijk gevonden wat ik al lang zoek.

Jammer dat de verzendkosten voor een klein ding zelfs meer is dan het gereedschap zelf. Waarom altijd een doos bijvoorbeeld? Of zie bol.com.

Snelle levering, uitstekende service

‘S avonds besteld, volgende dag geleverd.

Snel, goede prijs.

Snelle levering, juiste prijs en duidelijk omschrijving van de artikelen.

Snel en correct geleverd

Onlangs een hefbrug besteld ,vrijdag besteld ,en maandag al geleverd !...de prijs /kwaliteits verhouding was wederom dik in orde !

Veel voor weinig en nog goed ook.

Met het huidige aanbod kan je alle kanten op en dat is prima want ze hebben voor bijna elke klus een goedkope bruikbare machine en veel hebbedingetjes die het werken makkelijker en prettiger maakt. Heel prettig dat je netjes geholpen wordt en goede voorlichting krijgt.

Duurzame producten tegen redelijke prijs

Cadeau gezocht voor mijn broer die als een bezeten tekeer gaat in zijn garage. Keuze genoeg van een zeer goede kwaliteit. Beschrijving, bestellen, betalen en zo in huis en een zeer gelukkige broer. Wat een assortiment.

Goede service, beschrijving kan beter

De service in het algemeen is heel goed. Op uw account kan u zien wat er aan het gebeuren is met uw bestelling, hier vind ik dat er misschien wat extra info kan bijstaan of eventueel hoe lang dit nog zal duren. Producten zijn tot nu toe zeker van goede kwaliteit

Super mooie aggregaat

Ik ben erg blij en zeer tevreden met mijn nieuwe aggregaat van HBM Machines ; TOP!!!!

Perfecte service

Product is goed omschreven en doet wat het moet doen. Ik ben erg tevreden

Levering was snel en keurig verpakt

Goed product, voldeed aan de beschrijving.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht