Niet te duur en snel geleverd.

goede service

Helemaal goed

Mooie werkbank en snelle levering

Uitstekend product en snel geleverd

Product ziet er degelijk uit, vlotte montage van laatste kleine onderdelen. Zeer degelijk verpakt om optimaal te beschermen bij transport. Uiteraard nog maar weinig ervaring met de duurzaamheid van het product.

goede prijs kwaliteit verhouding

veel aanbod...prima prijs en snelle levering

Snel, betaalbaar, super service

Ondanks dat product goed was ingepakt toch tijdens transport iets stuk gegaan. Via de site gemeld. Door HBM snel opgepakt en opgelost. Super.

De klant behandeling is waar het om gaat

Mijn eerste ervaring met een web winkel is hoe gaan ze om met klachten want dat vindt ik belangrijk, en dat is bij HBM top geregeld, een dikke 10

Snelle levering

Keurig en snel

Keurig bezorgd en het was er ook snel

prima snelle service

Prima contact en snelle levering, product voldoet aan alle gestelde eisen. Aan te bevelen bedrijf.

goede service!

degelijk materiaal. snelle levering, makkelijk te traceren.

Topmateriaal

Via een vriend ben ik op de hoogte van jullie webshop. Top materiaal en levering afgehandeld op een professionele manier. Ik ben zeer tevreden!!

Klantenservice reageert snel en klantvriendelijk.

Na contact over een levering waarbij het niet helemaal goed was gegaan. Heb na mailcontact met de klantenservice dezelfde dag reactie gekregen en is het probleem snel en adequaat opgelost Waarvoor dank.

Uitstekend!

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Kwaliteit en service voor de juiste prijs

Alles top

enorm assortiment

enorme keuze , zeer goede prijzen en goede service .

Prima kwaliteit en een nette service

Inmiddels heb ik al diverse materialen bij HBM besteld (van compressor tot garagekrik) en ik ben elke keer verrast over de echt prima kwaliteit voor behoorlijk scherpe prijzen. Voor mij als niet-professioneel gebruiker voldoen de materialen meer dan uitstekend. De afhandeling van de orders gaat soepel en vrij vlot. Al met al: een aanbeveling waard.

Snelle levering

Goede prijs/kwaliteits verhouding

Prijs kwaliteit

Service is goed en de site.....

Top onlinewinkel

Gereedschap van super goede kwaliteit aan zeer goede prijzen. En super snelle levering Zeer content

Heel correct en van uitstekende kwaliteit

Website is goed overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk en wordt keurig op tijd geleverd!

Snelle levering, zeer goed verpakt!

Werkbank besteld, binnen 1 week geleverd. Was zeer goed verpakt waardoor er geen beschadigingen waren. Makkelijk te monteren. Tekening mag hier en daar iets duidelijker maar met een beetje logisch nadenken moet het lukken. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Staat stevig en beweegt niet.

Superior quality and great details

I'm an hobbyist with an eye for details. I have one compressor and one paint box by HBM. Both worth the money I payed. Quality is great however what I like more is the attention for details. I recommend HBM machine definitively.

• Would you recommend us? Yes

Gewoon Top

Netjes op de afgesproken dag geleverd en een dag van te voren netjes gebeld. Alles compleet geleverd.

Perfecte producten voor een heel goede prijs en snelle levering

Prima producten voor een goede prijs en snelle levering,kan ik iedereen hbm adviseren.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht