Prima service, vlotte afhandeling en snelle, correcte bezorging

Altijd alles in orde Goede service en kwaliteit

Ruim assortiment

HBM heeft een ruim assortiment aan gereedschappen, voor de man met de werkplaats!

Snel, topspul

Snel geleverd, Topspul

Prima en snelle levering. Uitstekend verpakt.

Snelle, accurate levering. Goed en stevig verpakt. Nu nog uitproberen maar dat komt goed gezien eerdere ervaringen.

Snelle levering, goede spullen

Makkelijk online besteld. Snelle levering. Tevreden over de bestelling. Voor herhaling vatbaar

Vlotte levering goede prijs kwaliteit!

Airbrush pistooltje werkt prima voor mij!

voldoet aan de verwachting

voldoet aan de verwachting

Top service

Betaalbare prijzen!

Gemakkelijk online bestellen!!

Ik heb een item online besteld. Het artikel voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Op een foto is het moeilijk inschatten of een werkplaatskruk goed zit en stabiel is. Maar het pakte goed uit.

Snel

Goede en snelle levering

Zeer tevreden !

Ik heb de drie-in-één bladblazer ontvangen in goede omstandigheden. Het toestel al éénmaal gebruikt. Werkt perfect. De opgezogen bladeren zijn mooi versnipperd en klaar om als bodembedekker onder te struiken te gebruiken. En zeg nu zelf, nog geen 30 € verzendingskosten inbegrepen. Daar kan je je toch niet voor bukken om de bladeren met de hand op te rapen.

product voldoet helemaal

Aangekocht product is in orde Alleen de verzending mag wel tikje sneller.

Super apparatuur!

Super goede compressor en accessoires. Met deze compressor in huis (garage) heb ik geen last meer van mijn banden oppompen bij een tankstation. Handig in gebruik en goede kwaliteit (Michelin)!

goede service, levering en afhandeling.

Mijn eerste bestelling geplaatst en ben er blij mee, goede producten zal er zeker nog bestellen.

Breed assortiment, nette prijzen en super service

Bestellen en betalen zoals men tegenwoordig mag verwachten; Dik voor mekaar. Snelle levering als beloofd en top spullen ontvangen van het huismerk HBM. Zacht geprijsd en prima kwaliteit. Toen ik nog een vraag had heb ik gemaild en hier werd snel en kundig op gereageerd. Alles bij elkaar zeker reden om nog eens 'terug te komen' (online dan)

prima geregeld volgens afspraak.

goede kwaliteit voor een nette prijs

Goede service, ben tevreden

Mooie aanbieding en snel in huis

Van een hele mooie aanbieding kunnen profiteren. Het pak werd snel bezorgd en was keurig verpakt.

Snel en netjes afgeleverd

Mijn order is snel en netjes verwerkt. Afgeleverd in een nette verpakking. Ook de factuur per email ontvangen, zonder daar om et hoeven vragen.

Gewoon goed!

Bestellen en betalen gaan gemakkelijk! Snel en volgens afspraak geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

Goed geregeld

besteld en op tijd geleverd en zoals het moest zijn

Geweldig assortiment, aantrekkelijke prijzen en klantgericht. TOP!

Ik was op zoek naar een goed stuk gereedschap (lasapparaat) tegen een billijke prijs voor een ervaren hobbyist. Bij toeval kwam ik uit bij HBM. Een geweldig assortiment op een overzichtelijke en klantvriendelijke website, en...., tegen heel aantrekkelijke prijzen. Gemakkelijk het artikel besteld en natuurlijk nog iets meer. Het werd netjes thuisbezorgd. En toen bleek dat ik van een artikel er een te weinig had besteld werd dat snel via de email op een heel klantvriendelijke manier geregeld tegen een lager verzendtarief en nagezonden. Ben zeer tevreden over het gereedschap (en de prijzen ervan), de website en de klantgerichtheid. Een aanrader voor als je gereedschap nodig hebt.

Goed spul en als er iets stuk is over verkeerd is geleverd doen ze niet moelijk

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht