Goede snelle levering, Prijs-kwaliteit perfect!

Een snelle levering met een correct aanduiding! Daarnaast is de prijs kwaliteit super.

Duidelijke site en snel geleverde producten

Mooie stevige bankschroef gezien en gelijk besteld, levering ging snel. Na een uur op de werkbank gemonteerd en gelijk in gebruik genomen. Lekker stevig en mooi product.

Gewoon goed

Ik wilde de bekleding van een van mijn stoelen opnieuw doen inclusief de zitting en ik merkte dat ik niet de juiste perslucht niettang had. Deze met een aantal krammen besteld, en alles verliep zoals gehoopt, de stoel is inmiddels bekleedt

Heel duidelijk op de website om te bestellen ! Zeer snel geleverd ! Heel goede prijs-kwaliteit verhouding ! Wij zijn heel tevreden over de lier !

Snelle Levering en Goed op de hoogte gehouden

Alle bestelde machines zijn erg snel geleverd, Ondanks dat het meerdere zendingen werden ben ik continu goed op de hoogte gehouden van wat de status van elke deel zending was.

Zoals beloofd

Machine werd geleverd zoals afgesproken, 1 dag. De verpakking was veilig, Machine werkt zoals het hoort een klein minpuntje voor licht werk is het een beetje te zwaar.

snel en juist geleverd

Goed material

Herstellen banden is gelukt

Goede service en snelle levering

Goede service en voor dat ik het wist stond de gereedschapswagen op de stoep super! Scherpeprijs

Gewoon slechte service

Slechte afhandeling van klacht over luchthaspel door Nikita

Wat een mooie freesmachine voor die prijs

Frees machine snel ontvangen,er was iets niet bij geleverd, een mailtje en gelijk dezelfde dag nog verzonden met post nl

Beste winkel in Nederland

HBM is voor mij de beste winkel in Nederland. Iedereen die meegegaan is met mij naar HBM is een fan geworden. Goede gereedschap voor een mooie prijs. Als je sleutelt graag zelf aan autos of motoren dan moet je een keer bij HBM gaan kijken. :)

Het werkt goed

Snelle levering producten zoals omschreven

Heel tevreden over de producten zelf en de levering.zal zeker meer bestellen cadeaubon van €250.- zou zeer goed van pas komen,

Top service!!

Snelle levering goede producten!

geweldig

Bijna nog sneller geleverd dan besteld!

Alles zoals verwacht

Overzichtelijke website. Goede producten voor een mooie prijs. Snel geleverd

Zeer snelle levering

goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede ervaring

Goed, snel en niet duur

Super snel

Makkelijk bestellen en snelle levering

Fantastisch.

Bestelling gezet. Netjes afgeleverd en prima op tijd. Betaling verliep perfect. Dus nogmaals in 1 woord..... Fantastisch....

goed product en correcte levering

pneumatische vetpomp michelin goed product handig voor het doorsmeren van de ophanging van mijn motoren

op tijd, snel, juiste artikel

TOP

Snelle service voor uitstekend geprijsde producten

Mijn bestellingen zijn meestal snel binnen soms word de verstelling verdeeld en komt de rest de volgende dag binnen waar je geen extra verzendkosten voor hoefd te betalen! Prijs kwaliteits verhouding is optimaal voor een opstartende ondernemer maar ook voor de gewone ondernemer zijn er prima producten.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht