Supersnel en goed bezorgd

Kwam toevallig deze bladblazer tegen. Direct besteld, prima machine. Zal iedereen hbm machines aanraden

Snelle correcte levering !

Inmiddels 2 bestellingen gedaan wegens goed succes. Over de bestelde producten ben ik zeer tevreden, alles zoals op de site word aangegeven, zo word het ook ( volgens planning) geleverd

top firma goede service!!

al verschillende keren besteld, snel geleverd zéér scherpe prijzen. En vooral snelle verzending naar België. duidelijke en vlotte communicatie

Goeie kwaliteit en levering

Ik raad deze site aan omdat de levering erg snel was en de producten die ik had besteld van goede kwaliteit zijn ( motorhefbrug, mini motorlift) alleen wat ik wel jammer vond was dat ze apart van mekaar geleverd werden.

snelle levering. Niets op aan te merken.

Snel en perfect geleverd. Aanrader !

Snelle levering

Snel geleverd en degelijke prijs

Goed spul, correcte levering

Goede spullen en niet duur. Correcte levering. Zeker aan te bevelen

Super sterk mooi en degelijk gereedschap en lekker optijd binnen

Overzichtelijk website, goede en uitgebreide website voor iedere portemonnee. Je bestelling is vlug binnen ondanks covid. Dus super tevreden.

FORMITASTISCH

Zeer snelle levering. Kwalitatief heel goed gereedschap. Een tevreden mekanieker .

respectvol bedrijf.HBM

ging wat mis.maar probleem had HBM snel en netjes opgelost...een groot voorbeeld aan andere bedrijven..

Bestellen, orderbevestiging, en super snel geleverd. De snoepwinkel voor gereedschappen.

Betaalbaar professioneel!

De producten zijn van een professionele kwaliteit en goed betaalbaar. Ook snel geleverd zodat je vlot verder kan met je project.

Verkeerd artikel geleverd

Gedeelte van de bestelling was verkeerd geleverd. Bericht naar servicedesk en binnen 24 uur was fout hersteld.

Stipte levering

Duidelijke foto van het bestelde op de website

Snelle levering, smaakt naar meer!

Wordt prima op de hoogte gehouden van het bestelproces, waarbij snelle en correcte levering.

De bestelling werd snel geleverd en voldeed compleet aan de beschrijving

Ook was de verpakking uitstekend verzorgd

super kwaliteit voor mooie prijs.

goede aanbiedingen, degelijk materiaal voor mooie prijs

fantastisch ,snel ,beschrijving is zoals het in werkelijkheid is , met dank

fantastisch verhouding prijs <---> kwaliteit zeer goed

Precies wat ik bedoelde!

De elektrische kachel is precies zoals ik hem bedoeld had. Stevig en eenvoudig te bedienen!

na jaren met lasoogen eindelijk goed voor elkaar met de nieuwe kap super

Goede firma

Super geregeld. Snelle levering en prima materiaal

mooi product

Enige opmerking is dat Post.nl een week lang telkens nieuwe leverdatum en tijd doorgaf en uiteindelijk leverde op een onverwachtsmoment.

super

Snelle levering en prima kwaliteit voor het geld

Alles is snel en perfect verlopen

Internet bestelling snel geplaatst, helaas moet bij minimale besteding van €75 om te kunnen afhalen bij de magazijn. Dat is erg begrijpelijk met corona. Afhaal afspraak ingepland. Winkel goed bereikbaar, parkeerwachter aanwezig om aanwijzingen te geven. Parkeerplaats niet super druk, kon makkelijk voor de deur parkeren. Geen lange rij aan de balie, dus was snel aan de beurt. Werd snel geholpen waardoor ik weer snel weer weg kon. Super voor mekaar.

Snelle levering van het gereedschap echt een aanrader ik ga vaker bij hbm bestellen

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht