Mooi verpakt en optijd

Zeeg goed

Het onderdeel was zeer snel geleverd En is van zeer goede kwaliteit

Super !

Goede en snelle service !

top

duidelijke website goede technische ondersteuning. snelle levering. goede communicatie.

zeer goed

aanrader voor iedereen

Top bestel ervaring vanuit de luie stoel!

Een kado voor mijn zoon voor kerst besteld, zonder veel heisa. Hij had een link staan in zijn kado lijst die rechtstreeks bij jullie uit kwam met het juiste artikel. Besteld, online betaald en snel geleverd ondanks covid drukte. Makkelijk en snel, top! dank je wel.

goede kwaliteit, snelle service en vooral eigen huismerk is top prijs kwaliteitsverhouding!

Met name het " huismerk" HBM is echt zeer goed kwaliteit voor het gevraagde geld. Nu ben ik particulier geen professional echter sleutel al jaren zonder problemen met HBM tools!

Top service

Snelle levering en top materiaal. Goed verpakt. Een aanrader.

degelijk materiaal

De bankschroef voldoet aan alle verwachtingen, voor mij zekr goed genoeg

super levering

Het bestelde artikel was, ondanks de drukke tijden precies op tijd binnen, hulde. daarnaast voelde het ook precies aan de beschrijving.

Snelle verzending en scherpe prijs

Snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Scherpe prijzen. Product nog niet gebruikt dus daar kan ik weinig over zeggen.

Goed product

Het product is prima, makkelijk in elkaar te zetten echter miste ik toch de beschrijving ivm de wielen. De bezorging was erg matig, geven een indicatie van tijd aan en komen 1,5u later dan gepland.

zeer snelle levering

product voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Goede site en snelle service

Wij hadden een doppenset besteld en ondanks de drukte van de bezorgdiensten hadden wij deze heel vlot in huis. Met het doppenset zelf zijn wij ook zeer tevreden.

Mooie machine voor houtbewerking

Goede prijs/kwaliteit verhouding En keurige service

Snelle levering van stevige steekwagen

Snelle levering van stevige steekwagen

Gewoon goed.

Makkelijk vinden wat je zoekt. En goede acties.

Vlotte goede winkelervaring

De producten kwam snel aan en alles was netjes verpakt. Prijs-kwaliteit is ook echt top!

Prima en volgens afspraak

Prima bedrijf en een goede prijs - kwaliteit verhouding

Het product kwam snel binnen. Verder ben ik geen problemen tegengekomen.

Heb hier al vaker bestellingen gedaan ze zijn snel en de kwaliteit is heel goed

Goede prijs

Snelle levering

Super snelle levering en keurig verpakt

Binnen 1 dag binnen keurig

Duidelijke site met mooie prijzen

Gereedschap werkt naar behoren

Doet waar hij voor gemaakt is

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht