Goed en het was optijd

Snelle levering... supper prujs

1ste x besteld.. ondanks convid toch snelle levering! Top

Zelf in de drukke december maand supersnel bezorgd.

Uitgebreid hobby messen set besteld voor een mooie prijs. Deze is zeer snel verzonden, zelf in de drukke december tijd. Prima service.

Heel tevreden!

Snelle service, kwaliteitsvolle materialen!

mooi product, mooie prijs

snelle levering, duidelijke omschrijving en prima prijs kwaliteit verhouding

Zeer goede service

Goed service maar omschrijving bij het produkt kon beter

Fantastische zorg en levering.

Het geleverde toestel (hoogfrequente schoonmaak machine) is meteen in werking gezet , Ik heb de carburateurs van mijn oude BMW R75-5 motor schoon gemaakt ,en deze kwamen er als nieuw uit, werken nu weer Prima. Had deze machine 30 jaar eerder moeten hebben. Johan van Loon

buiten gewoon geweldig altijd op tijd en correct. En prefect afgeleverd.

prefect

Super!

Zeer goede georganiseerde service! Een voorbeeld voor vele!

Snelle levering netjes verpakt en waar voor je geld

Ik koop hier nu geregeld je krijgt voor een mooie prijs echt waar voor je geld.

Ondanks de Corana regels vlotte levering.

Het personeel hield zich keurig aan de Corona regels tijdens het afhalen van de bestelling. Ondanks dat verliep alles toch erg vlot, dikke pluim.

Alles exact naar wens

Product was precies zoals omschreven

Fantastisch

Ik heb nu verschillende keren besteld bij HBM en ontvang de producten altijd binnen korte tijd en perfect verpakt.

prijs, kwaliteit TOP

Prijs kwaliteit is TOP Snelle levering, goed verpakt.

Goede service en snel geleverd

De website bevat veel artikelen welke overzichtelijk worden weergegeven. Mijn producten werden, in 2 delen, snel geleverd. Ik ben zeer tevreden over de service!

alles was volgens afspraak

Het is de eerste keer dat ik goederen afgehaald heb, wel jammer dat de winkel verplicht dicht was.

Echt toppie

Snelle levering

Geleverd volgens belofte, en dat waardeer ik zeer

Super, en goed afgeleverd!!

Alles netjes binnen

Zelfs met de kerstdagen alles binnen gekregen

Super ervaringen met HBM. Goede producten voor scherpe prijzen en zeer snelle levering zelfs tijdens de topdrukte bij PostNL.

Afspraak is afspraak ondanks met Corona Mvg wim weusten bouwservice

Misleidende reclame. Niet gekregen wat ik besteld heb.

Black Friday. Korting op draaibank. Ander type gekregen en geen DRO. Regeling getroffen met klantendienst maar geen sprake over terugname en de juiste in de plaats. Wel terug crediteren en gratis terug ophalen. Maar met dat geld kon ik dezelfde niet meer kopen omdat er toen een korting op was. Wil ik een DRO moet ik geld bijleggen. Positief is wel dat ik over de machine heel tevreden ben en ik zeker klant blijf.

Ruim assortiment, snelle levering!

Vrijdagochtend in een drukke periode besteld, zaterdag al in huis. Top

Fijne afhandeling, juiste hoeveelheid berichten.

Gewoon goed. Meerdere dingen besteld. Precies de juiste hoeveelheid bevestigingen en berichten, zonder overdrijven. Volgende dag afgeleverd. Dit was al zeker de 10e bestelling. Altijd goed!

Snel, correct top!

Snelle correcte levering! Alles klopt! Artikels exact zoals beschreven. Top!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht