Prima prijs-kwaliteit

Ik zocht een acculader voor een relatief zware accu voor een paardenvrachtwagen, en bij HBM bleken ze een ouderwetse te leveren voor een prima prijs-kwaliteit verhouding. De handleiding was slecht vertaald maar via email kreeg ik direct nadere uitleg.

Prima eigen merk!

Ik wilde een slijptol kopen maar geen hele dure want zo vaak gebruik ik hem niet. Toen kwam de lockdown dus een supergoedkoop ding van de Action of de Praxis zat er even niet in. Bij HBM was de prijs ook heel schappelijk, maar het filmpje heeft me over de streep getrokken. En nu heb ik een HBM Slijptol die prima werkt en doe ik de klusjes moeiteloos en met plezier. Snel in huis, prima kloppende informatie op de site, voldoet aan de verwachting, HBM rocks

Zeer goede ervaring

Handig in gebruik en goed koop

Super geregeld

Snelle service

Super snelle levering

Bestelling mooi snel geleverd , materiaal van goede kwaliteit.

Transportschade snel opgelost.

Bestelling was snel verzonden en geleverd. Helaas was er transportschade ontstaan. Na de melding was alles de zelfslde geregeld en een nieuw product onderweg. Top service!

De bestelling liep vlot

Goede respons en vlotte service en ondanks de sinterklaasdrukte was het pakket op tijd binnen.

product is prima en snel geleverd

gewoon goed

Snelle levering

Mooie prijs, kwaliteit moet ik nog ondervinden.

Snelle levering, goed product

Ik heb een takel besteld en deze voldoet aan zijn verwachting. Product werkt prima en ziet er goed uit. Snelle levering.

Alles netjes geleverd zoals verwacht

De bestelling is netjes en vlot geleverd.

Snelle verzending ondanks drukte netjes en goed verpakt

Dit bedrijf is een aanrader goede service via email duidelijke website om producten te bestellen

Perfecte webshop met snelle levering

Overzichtelijke webshop met scherpe prijzen! Maandag bestelling gedaan, Dinsdag al bezorgd. Keurig op de hoogte gehouden via mail. Ga zo door

Prezzi molto competitivi

Come prima esperienza avendo ricevuto solo in parte del mio ordine sono contento. Il materiale è arrivato in ordine.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Zoals altijd een snelle en correcte service en kwalitatieve producten

Ik heb al vaak producten besteld bij HBM(zowel merken als huisproducten). Alles wordt steeds snel geleverd en het is ook altijd goed verpakt. Ik ben ook zeer tevreden over de huisproducten! Onlangs heb ik een plafondschuurmachine besteld, daarmee heb ik uren werk uitgespaard en er kwam nog amper stof vrij... Enige minpuntje bij m'n laatste bestelling was dat er veel meer dozen aankwamen dan nodig. Daarmee bedoel ik dat sommige dozen bijna leeg waren en in de andere was zeker nog voldoende plaats... 'Overall' is hbm dus een zeer goede leverancier met een heel groot en kwalitatief aanbod.

Supersnel geleverd

Producten zijn als omschreven. Snelle service. Binnenkort weer wat dingen bestellen bij HBM.

Top, goede kwaliteit en snel geleverd

Snel geleverd goede prijs kwaliteit

EEn goede service,

goede prijs kwaliteitsverhouding, goed ingepakt

Top producten en snelle levering

Goede website, kwaliteitsproducten, ruime keuze, goede en snelle service!

Lekker warm in me schuur dank zij een kachel van HBM . PS fijne dagen en een gezond 2021

Goede kwaliteit en snelle levering

Meermaals bestellingen geplaats zonder problemen en snel in huis

Niet op voorraad, toch heel snel geleverd!

Helaas niet op voorrraad in de winkel, maar kon m drie dagen later ophalen. Stond klaar. Snelle en vriendelijke afhandeling, rn erg behulpzaam.

Ik heb uitstekende producten ontvangen. De website is duidelijk en een snelle bezorging. Ik kan HBM-Machines iedereen aanraden.

Snel geleverd

Het product is snel geleverd en is precies zoals op de site. Top product.

al veel spullen van HBM,altijd goed valt nooit tegen,HBM een aanrader,ook bij je Schoonmoeder....

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht