Ik zat al een tijdje in 2strijd ga ik het kopen of niet, en voor die prijs en kwaliteit toch gedaan. Bedankt, HBM Machines.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverd gereedschap en vooral in verhouding met de prijs

Snelle levering,ondanks de drukke tijd! Ben er erg blij mee.

Invalzaag met lineaal gekocht. Keurig verpakt en prima kwaliteit. Ik ben een trouwe klant en blijf dat ook nog vele jaren,hoop ik. Topzaak!

Prima webshop, snelle levering!

Duidelijke webshop. De levering was snel. Alles netjes verpakt. Zal hier zeker weer bestellen.

Onebreikbaar, geen telefoonnummer

Waardeloos dat zo'n bedrijf niet telefonisch bereikbaar is

Zeer goede en snelle service

Dieverse malen mogen kopen HBM in winkel en ook online het Is gewoon een beleving. TOP

Snel bezorgd!

Goede kwaliteit en goede bezorging

Good service

Good quality and fast delivery

Top service snelle levering, al 2 keer bij besteld en beide keren erg snel geleverd. enige wat ik wel vreemd vind dat alles apart in een doos opgestuurd wordt (2 keer 3 pakketten) wat ook redelijk wat spam geeft in je mail ivm status updates.

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Een groot assortiment voor iedere professional en hobbyist. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Top service!!

Super snelle levertijd en top kwaliteit ik vermaak me nu super in deze tijden met de motor brug en het las apparaat die ik een tijd terug gekocht had bij jullie.

Donderdag besteld maandag al in huis!

Donderdag een motorheftafel besteld, vrijdag gebeld dat hij maandag geleverd word! en maandag stond een super vriendelijke vrachtwagen chauffeur bij ons op de stoep met en enorm paketje! Uitgepakt alles was super netjes en stevig inklaar! HBM heeft naar mijn mening de beste kwaliteit/prijs verhouding.

Scherpe prijzen en snelle levering. Prima!

De artikelen zijn scherp geprijsd en worden zeer snel geleverd. De website is duidelijk. Communicatie is prima. Ga zo door!

waardeloze service afdeling

Leuk spul voor een leuke prijs. Helaas als er iets mis is wordt het omslachtig. Modulair gereedschap systeem gekocht voor mijn bedrijf wat je volledig moet monteren. Helaas blijkt er 1 legplank te missen uit een kast. Oplossing HBM Kast volledig uit het meubel demonteren en verpakt op een pallet zetten ! Een losse plank willen ze niet leveren... Nu moet er dus een hele vrachtwagen rijden om een kastje om te ruilen waar een plank ontbreekt.... Vreemde oplossing

Top firma

Snel betaalbaar en goed

Ondanks 2 leverdatums alles binnen 3 dgn ontvangen . Goede prijs kwaliteits verhouding .

prima webshop

goede service , zeer goede afhandeling en verzending Aanrader , weldra nog een bestelling doen

Helemaal prima, zoals gebruikelijk.

Deze platenkar is heel handig in gebruik. Prima prijs ook en snel geleverd.

Top!!

Altijd een goede kwaliteit en snelle levering. Zeker een aanrader als hwt gaat om gereedschap!

Excellent

Heel snel geleverd zeker in deze bizarre tijden, toch een zeer snelle service. Gewoonweg Excellente service

Naar verwachting.

Snel geleverd en werkte prima.

Ruim assortiment en vakkundige medewerkers

Bij HBM heb je een ruime keuze uit producten. Van eenvoudig voor de DHZ-er tot uitgebreid van hoge kwaliteit voor de Vakman. Je kan altijd terecht voor advies en wordt hierin altijd snel geholpen.

Snelle levering.Echt top!

Snelle levering.Echt top.

Zo als het hoort

Alles (zoals ook mijn andere bestellingen) werd keurig binnen een week bezorgt...top.

Ruime keus, snelle levering voldoet volledig aan onze verwachting

Is zo goed bevallen dat wij jullie zeker zullen aanprijzen aan derden

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht