Makkelijk online besteld en geleverd

Super makkelijk om te bestellen. Levering perfect. Aanrader.

Goede communicatie

Bestelproces liep vlekkeloos. Goede communicatie over de status van de levering.

Super snelle levering, gewoon zoals het hoort. Zelfs in deze zeer drukke tijd.

Wat ik heb gekocht is al bij mij bekend, maar de prijs was heel scherp, dus dr keuze voor dit top bedrijf snel gemaakt.

Snelle levering voor weinig geld van goed gereedschap

Op de valreep voor de kerst een set pincetten en messen gekocht. Voor weinig geld twee echt goede kwaliteits sets gekregen, en nog snel ook!

Snelle levering, maar 1 van de platen lichtjes beschadigd

Het was een snelle levering, maar 1 van de platen was lichtjes beschadigd, er zat een deuk in de plaat. Voor de rest was wel alles in orde, de levering was volledig

Prima alles volgens gemaakte planning.

Prima eerst keer maar niet de laatste, zou alleen mooi zijn las bedrijven wat korting kregen.

Netjes op tijd geleverd en top kwaliteit

Via internet besteld en netjes op tijd geleverd. Compressor werkt perfect en lekker stil !!!

Producten netjes geleverd

Artikelen van één order netjes afgeleverd, maar berichtgeving in vele mailtjes is chaotisch en levering in delen is niet handig.

sneller dan verwacht

top levering , ondanks de artikelen van verschillende magazijnen moesten komen , toch alles op dezelfde dag geleverd perfecte opvolging via mail

Ondanks de december drukte super snelle levering

donderdag avond besteld zaterdagochtend in huis en dat enkele dagen voor kerstmis ...super

Snelle levering en veel op voorraad

Zeer snelle levering en steeds veel producten op voorraad. Steedse juist prijs voor hun producten.

fantastisch

Zeer ruime keuze aan competitieve prijzen

Mijn ervaring snelle levering en goede service en echt goed spul

Echt goed en sterk gereedschap

Prima bedrijf

Netjes,bestellen ging prima,producten tevreden,verpakking prima,

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Ruim assortiment

Uitstekende webshop, een gemis in .be

Een aantrekkelijke webshopsite die je telkens als eerste raadpleegt om tools en dergelijke te kopen

Geweldige service

Prima bedrijf goede snelle service

Topper

Prijs/kwaliteit topper! Alsook snelle levering aan huis! Zeker voor herhaling vatbaar! Ludwig

Snelle service

In drukke periode heb ik iets besteld. Het kwam snel binnen.

Goed materiaal voor een cocurentiele prijs

Alles netjes verlopen tot en met de kevering

Prima produkt en snelle levering

Al vaker bij U gekocht altijd tot tevredenheid

DE winkel voor de werkplaats!

Mijn favoriete winkel voor al mijn gereedschap! Van automotive tot jachtbouw voor alle sectoren de juiste tools voor een goede prijs! Wat niet mag ontbreken in de review is dat bestellingen erg snel geleverd worden plus dat HBM graag met je meedenkt. Ga zo door!

Gewoon goed

Mooi product snelle Levering

Net op tijd

Net op tijd besteld. De bestelde compressor is van 130 euro naar 150 gegaan De grotere is van 249 naar 299 gegaan En de andere die op mijn lijstje staat is maar liefst 100 euro duurder geworden. Wacht voor de volgende nog maar even af.

Lasdraad last zeer goed

Lasdraad last zeer goed