Goed spul voor een scherpe prijs

Ruim assortiment, met goede prijzen, snelle levering.

Prima webshop

Snelle levering en prima geholpen

Snelle levering goede kwaliteit

Alles prima aangekomen, alleen 2 x levering voor 2 producten. Beter alles in een keer verzenden

Goede kwaliteit en service!!!

Goede levering en scherpe prijs

Prima gereedschap

Vlotte levering en top product

Ik heb de hbm kit voor koplampen te polieren besteld.Echt een aanrader mijn koplamp ziet als nieuw.

Tevreden

Tip: ik adviseer om producten vooraf visueel te controleren op gebreken, ik had een artikel wat beschadigd was. Afhandeling hiervan is na wens verlopen

Zeer goede service

Zeer gebruiksvriendelijk bestelprocedure, snelle levering en ook de klantenservice reageert adequaat als er toch onverhoopt zich een probleem voordoet. Topservice.

zo hoort het

snelle levering van wat op voorraad is en nasturen zsm vd rest. goede producten voor een scherpe prijs en pefecte informatie. een verademing als je het vergelijkt met vele anderen

Grote klasse!

Producten zijn snel geleverd en ik ben erg tevreden over de kwaliteit!

Top service en snelle levering

HBM Looplamp 3 in 1 gekocht, veel licht,zeer handig dankzij 2 magneten onder en zijkant. Top keuze

Goeie comunicatie en snelle levering

Wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Waardoor je precies weet wanneer je de producten ontvangt waar je met smart op zit te wachten. De bestelling kwam wel in 2 zendingen op de zelfde dag binnen, weet niet waarom de bestelling was opgesplitst in 2 had in 1 gekunt. Kwam wel tegelijkertijd binnen.

snelle levering en in 1 keer ondanks dat het een gedeelde levering was

Heel goed prima service en een goede prijs je wordt prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken ook als het een gedeelde levering betreft

Prima prijs/kwaliteit en supersnelle levering.

Verdeeltafel gekocht en voldoet aan de verwachtingen. Er is een ruim assortiment met prima prijs/kwaliteit. Bestellen en leveren gaat erg vlot.

Goed product, eerlijke prijs en levering volgens afspraak.

Correcte afhandeling bestelling, snelle en nette levering

Het assortiment biedt veel keuze tegen reële prijzen. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is netjes en op tijd. Het geleverde product ziet er robuust uit. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

goedkoopst en snelst

uw vragen zijn een beetje teveel van het goede

snelle levering ondanks drukte door corona

Sneller levering bestelde spullen zoals verwacht prima prijs kwaliteit verhouding. via de mail contact gehad over de bestelling en deze werd de zelfde dag nog beantwoord netjes ondanks feestdagen/corona drukte.

Goede duidelijke info

Snelle verzending/afhandeling. Ondanks de Decembermaand.

Prima Service

Prima Service Snelle levering Goede kwaliteit

Goed gereedschap snelle levering Top!

Prima product, al helemaal voor de prijs.

Zoals al vele malen ben ik zeer tevreden over de producten van HBM. De prijs kwaliteit verhouding is beter dan je zou verwachten als je alleen naar de prijs kijkt.

goede ervaring

snel alle bestelde artikelen bij de klant

Correct !

Alles verloopt steeds correct, snelle levering en uitstekende service !

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht