Voor herhaling vatbaar.

Vlotte service, goede communicatie, snelle levering.

Helemaal super

2dagen na bestellen al de spullen binnen en zoals altijd weer helemaal top geregeld. Ik ben weer heel erg tevreden over hbm!

Zeer slecht

Ik ben van mening dat een bedrijf als dit op zijn minst telefonisch bereikbaar moet zijn, de eerste maar ook de laatste keer dat ik daar iets bestel. Had mijn bestelling achteraf gezien beter bij Bol,com kunnen bestellen. Het zelfde product was daar veel goedkoper en vóór 22 uur besteld de volgende dag in huis.

Ondanks de Covid 19 wordt er relatief snel geleverd!!

Na via de webshop besteld te hebben ontving ik mijn spullen een dag later dan normaal. Fantastisch dus..... aan HBM ligt dat niet, daar werken ze dus hard door. Super....

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken. Zoals dat hoort.

Superduidelijk wat ik bestelt heb

Ondanks dat ik de maandag voor kerst bestelde, had ik het donderdag binnen on als cadeaus te geven Ik heb als vrouw geen verstand van zaken Maar op de site kan ik duidelijk vinden wat ik volgens omschrijving van mn vriend moet hebben Ook doen ze een perfect voorstel erbij wat ik er misschien nog bij moet kopen

Alles jaar wens verlopen en op tijd ontvangen

Alles jaar wens verlopen en op tijd ontvangen

Tevreden klant.

Heel tevreden over mijn werkkruk. Mooie kwaliteit, niet duur en vlotte levering.

Mooi optijd geleverd. Degelijk materiaal voor de prijs!

Materiaal is correct in prijs verhouding! Je kan natuurlijk geen high-end kwaliteit verwachten voor een fractie van de prijs! Maar voor de gemiddelde hobbyist ist dit perfect!

Goede service en goede prijs/kwaliteit

Al diverse malen besteld. En elke keer op tijd geleverd. Ook is de kwaliteit altijd goed. Misschien 1 verbeterpunt: Probeer als je meerde bestellingen hebt het in 1x te versturen Dit scheelt weer extra ritten. Maar dit neemt niet weg dat ik altijd tevreden ben over de bestellingen.

Snel en correct

De eerste zending miste een item. Na dit aan klantenservice gemaild te hebben, werd het item direct nagestuurd.

Prima product en levering

Prettige webshop , goed product en snelle levering.

Super snelle service

las toorts besteld ,binnen drie dagen geleverd . kwaliteit !!

Enrom assortiment, goede website, snelle afhandeling

Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze hebben het. Kwaliteit van de producten over het algemeen prima, zeker voor de prijs. Levering altijd binnen 3 werkdagen. Kortom, ideale webwinkel voor klussers.

snelle en correcte levering!!

Levering bij ons adres is altijd lastig maar de chauffeur was zeer correct en leverde gewoon aan de achterzijde de pallets af. Prima service

Heb al heel wat spullen gehaald by HBM voor m'n bedrijf, en ik ga er nog veel meeer halen! Top winkel Top personeel

Snelle service

Arrikel is goed in de smaak gevallen. Top kado

Goede snelle levering!

Top.

Snelle levering en duidelijkheid in de status van de bestelling.

Prima spul voor het geld

Snel bezorgd en goed product. Wel veel papier en plastic om een klein doosje.

Goed product en snel geleverd

Na lang aarzelen een mini hefbrug gekocht. Een aanbieding van een toonzaalmodel aan gereduceerde prijs deed me de beslissing nemen. Ik moet zeggen dat de kwaliteit beter en zwaarder is dan de foto deed vermoeden. Voor mensen met een klein budget en weinig plaats is dit de ideale oplossing. Ik leg de mini hefbrug bv over een speerput zodat de auto met de 4 wielen los boven de speerput kan. Wel even een paar assteunen erbij voor de veiligheid. Voor de rest een prima product dat opgeborgen tegen de muur amper een 15cm in beslag neemt.

Dit is zeer vlot gegaan zonder dan ook 1 probleem

Veel keuze zeg. Goede beschreven producten

Snelle levering en goed verpakt.

Top, goedkoop, en snel ondanks de lockdown

Was al enig tijd opzoek naar dit product. En had hem met spoed nodig. Andere site's waren toch een stuk duurder en levertijd was een stuk langer. Ondanks dat we nu in een lastige periode zitten, toch mijn bestelling binnen 2 dagen gehad.

Correcte prijs, mooi materiaal en snelle service!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht