Zoals afgesproken op tijd geleverd

Zoals verwacht

perfecte afhandeling

Haakse bithouder is precies wat ik wilde. Goede kwaliteit en prijs. Zeer snelle levering. Kortom perfecte afhandeling

Goed product en hele snelle levering

Goede website en een goed product, voor herhaling

Goede service en lage prijzen voor goede kwaliteit gereedschap.

Echt een aanrader en de goedkoopste op dit gebied.

Supergoeie wielklemmen en zeer snel geleverd tegen zachte prijs

Op zoek naar wielklemmen kwam ik op de site van HBM, en daar waren ze een stuk voordeliger geprijsd dan elders. En vervolgens, zelfs in deze drukke tijd, binnen 3 dagen in huis !!

Als HBM-Machines niet de top is, dan ben ik Napoleon !

Door de corona-toestanden ontdekte ik HBM-machines. Goede prijzen, kwaliteit en correcte service - TOP !

Mooie producten met super prijzen

Meermaal gereedschap en apparaten besteld ,snel binnen werkt allemaal goed en na behoren. Gewoon super Dit bedrijf is zeker een aanrader !

Eenvoudig Top !

Makkelijk bestellen. Top communicatie. Snelle bevestiging. Snelle levering. Keurig verpakt. Top product. Onwijs tevreden en aanrader. Bedankt HBM Machines. Kom zeker bij jullie terug.

De ervaring is geweldig, met een super snelle verzending. Top.

Snelle levering van een uitstekende paddockstand.

Snelle levering ondanks feestdagen van perfect werkende paddockstand voor voorwiel.

Perfecte levering en materiaal

Goederen op tijd geleverd en werken zoals het moet . Hier koop ik zeker nog materialen!

Snelle levering en worden goed op de hoogte gehouden van status van transport

Snelle levering, ook tijdens feestdagen en covid periode, worden goed op de hoogte gehouden t.a.v. status transport

Goede snelle service

Goede snelle service Prijs/kwaliteit van het product

Service : Snel, correct en een zéér goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mooi bedrijf met groot aanbod en correcte en snelle levering

Je weet het is tegenwoordig een noodzaak om snel over goederen en materiaal te kunnen beschikken. Ik heb een bedrijf gevonden wat super aan deze verwachtingen voldoet. Bedankt voor de goede service, een snelle levering van een goed product , daar kiest toch iedereen voor .

goede service, snelle levering.

net voor kerst nog wat besteld en ook nog geleverd gekregen.

transportwagen Is handig

Ik heb het transportwagen nodig om mijn spullen van stukadoor kan in personenlift van appartement en naar woning is handig dat ik hoef niet de zakken etc dragen heen en terug is veel werk.

Heel snel geleverd enkel spijtig dat je niet zelf kan bellen als je de telefoon mist om de leveringn

Heel tevreden

Kwaliteit voor de prijs

Mooi om te zien hoe het verloop is als je besteld hebt .het komt aan terwel je koffie drink.En de kwaliteit is ook een 10 gr leo

snelle levering

Goedkoop materiaal, van voldoende kwaliteit voor hobbyist.

super!

Mooi product voor een goede prijs, en snel geleverd

Mooie producten voor mooie prijs, netjes verpakt. En snel geleverd

Corona proof

Ondanks dat de webshop gesloten was en ik een mail zou krijgen wanneer mijn order weer op voorraad zou zijn, Mocht ik toch vanaf de dag van bestelling deze na 4 dagen ondanks de drukte in deze voor een ieder vervelende Corona periode nog voor de kerst ontvangen! Super tevreden met deze service van HBM super snel geleverd en zeer tevreden met de machine waar ik mijn man met kerst heel erg blij mee heb kunnen maken! Ontzettend klant tevreden!

zeer goede afhandeling

perfect . correct .handelen met dit bedrijf krijg je vertrouwen. en daar word ik happy van .

Super en duidelijk advies!

Fijne website en duidelijke aanduidingen. Ik zal hier nog veel bestellen!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht