Goede producten met de juiste beschrijving, snel geleverd

Goede producten met de juiste beschrijving, snel geleverd

waar voor je geld

waar voor je geld

Top zaak

Top zaak bestel er altijd en altijd snel in huis.

Gewoon goed en vlot afgehandeld.

Heb al meerdere malen bij hbm besteld Bestellingen worden vlot verwerkt. Gewoon top.

bedrijf helpt je goed en houdt je gedurend op de hoogte van je bestelling

bedrijf helpt je goed en houdt je gedurend op de hoogte van je bestelling

Afspraak is afspraak

Stipte levering, duidelijke afspraken en goede prijs/kwaliteit verhouding

Alles OK.

Ausdrehkopf 50mm mit SK30 DIN 2080. Schnell geliefert, Qualität ist so wie in der Produktbeschreibung und die Angaben beim Versand und der Sendungsverfolgung sind gut. Der Ausdrehkopf ist sofort einsatzbereit, es schadet aber nicht, ihn auseinanderzubauen, neu zu fetten und sich mit dem Aufbau und den Endstellungen vertraut zu machen. Das kurze, kompakte Design verspricht mit den 12mm-Ausdrehschäften eine hohe Stabilität beim Arbeiten (wenn die Maschine das mitmacht).

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering zoals beloofd!

Ondanks de kerstdrukte was mijn bestelling supersnel binnen. Top!!

Goede kwaliteit. Zeer tevreden over prijs kwalitiet verhouding

Al veel besteld. Nog niks te klagen gehad

makkelijk bestellen en snel binnen

overzichtelijk bestelling en levering is prima

snelle en correcte levering

sneller dan aangegeven werd mijn bestelling correct geleverd, en dit aan een scherpe prijs

Szybka Dostawa, towar bardzo dobrej jakosci no i super cena. Polecam

Szybka Dostawa, towar bardzo dobrej jakosci no i super cena. Polecam

Snelle en correcte levering

Sneller geleverd dan beloofd! Tool doet wat het belooft, kortom geweldige tool (reparatieset voor dolgedraaid aluminium schroefgat, zit als een huis) ! Dikke duim voor HBM machines.

Goede en nette levering

Levering ondanks twee aparte paketten snel en op zelfde dag geleverd. Apparaten werken naar behoren. Nette levering en scherpe prijs!

Super voor elkaar !!!

Super tevreden klant goed gereedschap voor een betaalbare prijs superr

Snelle service en topkwaliteit producten voor mooie prijzen

Altijd goed!

Scherpe prijs en zelfs nu op tijd geleverd!!

Helemaal service gericht

Diverse materiaal en accessoires in 1 order geplaatst maar helaas niet alles op voorraad. Wat wel op voorraad was, ontving ik binnen enkele dagen. En ik hoefde niet lang te wachten tot mijn order kompleet thuis was. Ik ben dit van jullie gewend dus blijf ik ook een trouwe klant. Dikke duim voor het gehele team.

ondanks de drukte bij de koeriers diensten alles op tijd in huis zoals gewoonlijk.

gewoon geweldig alles op tijd binnen zoals altijd .

Goed gereedschap voor een lage prijs

Erg goeie webshop hebben heel veel goed gereedschap voor niet veel geld

fantastisch

machine keurig op tijd geleverd . vooraf bericht gehad of het kon op bepaalde dag. goede machine geleverd Zaagt als een jekko

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Prima gereedschap voor incidenteel gebruik, scherp geprijsd. En vooral een heel breed assortiment!

Geweldig materiaal

Al verschillende malen bij deze firma iets aangekocht altijd zeer tevreden over mijn aankoop en de snele levering top.

Ondanks de feestdagen en drukte super levering!

Nat/droog zuiger besteld, snel binnen en werkt super. Goede actie en goede service van bestelling.

Prijs kwaliteit dik ok

was een goedkope versie van gereedschapswagen maar toch goede kwalteit

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht