Zeer degelijk materiaal voor een meer dan correcte prijs.

Via familie op de site terecht gekomen, besteld en na 2 dagen afgeleverd! Zeer goede kwaliteit voor een meer dan correcte prijs. Ik ben klant!

Besteld. na 3 dagen geleverd. Alles dik inorde!

Fantastisch

Levering was snel, ondanks de drukte rond de feestdagen. Product was ook precies zoals omschreven. Kan het een ieder aanraden hier te bestellen.

Heel kort. Top bedrijf snelle levering

Kwaliteit zoals altijd!!

Snelle levering Goede producten Vriendelijke klantenservice

Ook goede service toen er iets mis ging

Bij mijn bestelling bleek er bij het inpakken iets misgegaan te zijn en ik kreeg verkeerde artikel geleverd. Na mailtje bleek dat mijn bestelde artikel niet meer op voorraad was. Oplossing was dat ik daarvoor geld terug krijg en dat ik verkeerd geleverde artikel mag houden. Dat was een sjieke en prima oplossing. Fijne klantenservice dus.

Snel en professioneel service. Top.

Professioneel.

zeer goed product snelle levering

de bestelde producten waren top evenals de levering prachtige service raad u zeer zeker aan bij mijn vrienden top doe zo verder

Zeer correcte en snelle levering !!!

Na bepaling wat je nodig hebt klopt het wat ze op de site zeggen. Bestellen en ondanks de drukte van de feestdagen toch optilde geleverd !!!

Snelle levering en top producten!

Via mijn vader ben ik bij HBM machines terecht gekomen en daar ben ik zeer tevreden over! Mooie producten goeie klantenservice en snelle levering. Een echte aanrader

Snelle levering

Net voor kerst een werkplaatsinrichting besteld. Deze werd nog geleverd dag voor oudjaarsdag. Netjes op een pallet, goede kwaliteit, super blij mee!

Goede producten en goede levering, top geregeld.

een supper supper service nog nooit tegengekomen zelfs antwoorden op 1 januarie ,super servis

echt alles top super servis ,correct vriendelijk prijs kwaliteit top 11 op 10 niet te verbeteren

Mijn nieuwe hobby kunnen starten met mijn nieuwe gereedschap

Goede levering en juiste informatie op de site bij het artikel. Voldoende extra accessoires om met de dremel Kunstaas te maken voor mijn andere hobby vissen.

Komt leverafspraak exact na.

Goede info t.b.v. levering.

Weer super

2e keer dat ik hier bestel en weer tevreden

eenvoud

kiezen , klikken en klaar :-)

Mooie sterke Hyundai boormachine

Sterk zelfs in lichtbeton W

goed,

Goed geregeld, jammer dat de zending in 3 keer kwam.

Snelle levering goede kwaliteit goede service

Was goede service qua email contact Daarna snelle levering en goede kwaliteit

HBM Maakt waar wat ze zeggen!

Geen onnodig gedoe, duidelijke communicatie, snelle levering. Product voldoet volledig aan de beschrijving.

super

meerdere keren heeft HBM Machines mij versteld doen staan door het aanbieden van producten van uitzonderlijk goede kwaliteit . Om die reden kopen mijn broers en ikzelf altijd bij HBM - maken er dan een dagje van. echt super spul voor een bijzondere prijs.

Snel en goed

Snel en gereedschap boven verwachting

Topzaak! Een echte aanrader!

Duidelijke communicatie en zeer concurrentiële prijzen. Alles werd netjes verpakt aan huis geleverd.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht