goed product en op tijd geleverd

het product voldeed aan mijn verwachtingen

Goeden service vriendelijk van de chauffeur in een woord geweldig

Goede kwaliteit en snelle service

Mijn houtdraaibank doet het super. Heb er nog een losse kop en 2 beitel sets bij besteld. Ook nog een opbergsysteem. Goede duidelijke service wanneer wat wordt geleverd.

snelle levering, ervaringen zijn goed met HBM

snelle levering, ervaringen zijn goed met HBM

Echte toppers @HBM- snelle levering, keurig infomatie over bestelling en levering. Perfect.

perfect gereedschap

heb hem al gebruikt de terugstel zuigerset werkt perfect

Snel en goed!

Bestelling was er snel, en prijs/kwaliteit verhouding ook prima in orde!

Goed product en snel geleverd

Snelle levering ondanks de feestdagen

Netjes en snelle levering

Goede duidelijke communicatie over de levering. Ondanks de Kerstdrukte op tijd geleverd. Voor een hele scherpe prijs. Ga zeker vaker bestellen.

Goede kwaliteit waterpomptang

Goede kwaliteit waterpomptang. En niet duur

Gewoon goed, zoals ik gewend ben bij HBM!

Snelle levering, ondanks de corona drukte. Netjes updates ontvangen over de status en levering van de pakketten.

Super snel geleverd, ook word er goed contact gehouden met de klant over de status van de bestelling

In 1 woord fantastisch !

Niet zo'n grote bestelling deze keer...maar ondanks alle drukte werd mijn pakket afgeleverd zoals werd aangegeven... Chapeau voor HBM !

Goede service.

Vlot geleverd ondanksdrukte.

prima en snelle service

Bestellen en binnen dag leveren; prima zoals het hoort maar vaak wel anders is!

Prijs/kwaliteit de beste

Cijfer 9/10. Dit doordat het prijs/kwaliteit gezien de aller beste is, maar het soms lichtelijk aan kwaliteit scheelt. Absoluut geen probleem, daar is de prijs naar, maar daarom wel een puntje minder. Plus de service is goed. Ik heb ooit een onderdeel gehad wat ook daadwerkelijk niet naar behoren was, meteen een nieuw onderdeel gekregen.

Very happy

Everything on time very happy with the quality and price bought motorcycle lift and workshop cabinets will be ordering again

Geweldig bedrijf!

Altijd word alles netjes geleverd ik kijk iedere dag wel op hbm en bestel erg vaak dingen omdat het allemaal zo mooi goedkoop is en is prima kwaliteit 10 sterren naar dit top bedrijf en webwinkel

Correct

Correct afgeleverd en een goede prijs en kwaliteit van het toestel

Snelle levering, top materiaal

Onlangs 12 lijmklemmen besteld, deze zijn van prima kwaliteit en super scherp geprijsd, ook andere artikelen voor zeer interessante bedragen zien staan. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Het is een degelijke verrijdbare gereedschapwagen. De lades zijn mooi ruim, je kunt alles mooi kwijt. Ben er héél blij mee. Wordt ook goed aangeleverd.

Prima verlopen. Snel geleverd

4 dingen besteld. Voor nette prijzen. Werden snel geleverd. Prima op de hoogte gehouden tijdens het proces. Helaas worden materialen vanuit verschillende magazijnen geleverd. Zelfs boortjes. Alles komt in mega grote dozen met veel plastic verpakkings materiaal. En lucht dus. Daar zou wat beter mee omgegaan kunnen worden. Wat duurzamer dus voor grondstoffen en transportroute.

Goed voor een goede prijs.

Snel geleverd en correct

Snel geleverd, keurig verpakt

Bestelling ook in Coronatijd twee dagen later in huis. Netjes verpakt. Duidelijk met bevestigingsmails en tracker.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht