Goed spul voor een eerlijke prijs

Zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs.

Alles klopt!

Ik wilde een gipsplatenlift bestellen, deze was niet meer voorradig, dat was jammer. Vervolgens kon ik aangeven of ik een mail wilde ontvangen wanneer deze lift weer op voorraad was. En inderdaad binnen twee weken kreeg ik dit bericht en kon ik weer bestellen! Keurig op tijd geleverd, ondanks de drukke bezorgdiensten!

Topservice!

Overzichtelijk en snel geleverd

Kan niet beter

Leuk product voor een nette prijs. Doet precies dat wat je wilt. En snel geleverd, goed verpakt

Altijd perfect geregeld en goede kwaliteit

Zeer goede service

Al enkele malen besteld op HBM. Betaalbare kwaliteit en een goede service! Telefonisch contact gebeurde ook altijd zeer vriendelijk.

Transportkarretje besteld; voldeed uitstekend. Werd snel geleverd.

Hele goede goede prijs voor een heel goed produckt

op tijd en duidelijk alles aanwezig geen na zendingen

gewoon goed

Goede prijs voor Goede kwaliteit

Ik heb met de aanbiedingen veel spullen bij HBM machines gehaald, goede kwaliteit spullen en het was snel binnen. Mijn pakketjes werden in 2 delen gepakt, alleen de ene was al eerder binnen dan de andere.

snelle levering goede kwaliteit/prijs

snelle levering goede kwaliteit/prijs

goede aflevering

snel en netjes geleverd goed gereedschap

Heel erg tevreden over het product

Ben zeer tevreden over het product.Had een afkortzaag voor ijzer besteld deze was zeer snel binnen. Ook was de communicatie erg goed. Product uitgepakt ziet er netjes uit en werkt ook perfect. Bedankt voor de goeie service en het product.

alles is volgens verwachtingen!

Correcte levering en de kwaliteit is volgens verwachtingen!

Super spul voor een geweldige prijs!

Zoals altijd hoge kwaliteit&veilig voor goeie prijzen!

bestelt en heel snel binnen

mijn ervaring met hbm is dat het altijd goed en snel binnen is ,

HBM .... De ultieme snoepwinkel voor elke techneut.

De bestellingen tot op heden altijd volgens afspraak en snel geleverd. Zelfs mijn laatste bestelling rond de kerstdagen werd ondanks de COVID perikelen gewoon weer snel geleverd. Helaas was er een klein manco in de levering ... Maar ook dat was geen probleem. Ik heb afgelopen zaterdag het manco gemeld en gisteren (dinsdag) alle spullen netjes op de mat. Een betrouwbare leverancier die zijn verantwoordelijkheid serieus neemt. Hartelijk dank HBM voor de goede service. Ik zal nog vaak in jullie fijne snoepwinkel terugkomen.

Geweldig bedrijf

Top product en goede levering

Nice

Een zeer vlugge en verzorgd service.

Gewoon top

Goeie bediening en zeker met covid tijden Met kerstdag besteld en dag voor het nieuwe jaar had ik het Echt top

Uitstekende kwaliteit / prijs verhouding

Voor onderhoud aan mijn auto kwam ik diverse specifieke gereedschappen te kort. Bij HBM voor een goede prijs / kwaliteit verhouding kunnen kopen. Bestelling ook in deel leveringen geleverd, wat in mijn geval goed uitkwam. Geleverde gereedschappen zien er goed uit en kwalitatief ook goed; breken niet af als je er flinke kracht op moet zetten. Hoef geen duur merk gereedschap meer; dit is zeker gelijkwaardig voor een veel schappelijkere prijs.

top spulletjes

precies zoals ik had verwacht

prima ervaring!

Vlotte levering en product voldoet prima!

Snelle levering, goed product

Nog nooit eerder besteld op HBM-Machines, maar dit was niet de laatste keer. Het product (assortiments kast) van HBM-Machine was via vergelijking op Google het goedkoopst. Het product was binnen 2dagen bezorgd (en dat in de Coronotijd). Het product is precies zoals de beschrijving op de website. Ik ben erg tevreden en raadt deze website zeker aan!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht