Snelle en goed levering, product wat ik heb besteld voldoet ook.

Superrrr!

Goed en snel Dank he wel

Wat opvalt is dat ook voor een geringe bestelling alles klopt

Correcte snelle afhandeling voor orders van geringe waarde

Snelle levering

Is prima en goed werkend apparaat

Zeer correct !!

Na het plaatsen van de bestelling was 2 dagen later alles aangekomen.

Zeer positieve ervaring

Zeer correcte informatie over de deellevering, werd keurig op de hoogte gehouden over iedere levering.

Netjes en snel geleverd.

Duidelijke omschrijving van het product en keurig op de hoogte gehouden worden van status verzending.

Uitstekende service!

Heel tevreden over HBM. Ik woon België, maar de levering was vlug hier en heel vriendelijke bestseller...

Vlot opgestuurd

Vlotte levering, artikel zoals op de de site aangeboden, ga er mooi mee aan het werk.

super snel en netjes op tijd ondanks drukte post bezorgers

Service die je niet makkelijk tegenkomt!

Al mijn bestellingen werden snel geleverd, er was een artikel dat niet naar verwachting werkte. Na een mail kreeg ik de dag nadien al een nieuwe aangeleverd! Ik moest zelf de eerste niet terugsturen.

Bestelling snel en correct geleverd

De bestelling werd snel en correct geleverd. De geleverde producten waren zoals beschreven op site en simpel in elkaar te zetten. Voldoet volledig aan de verwachtingen

Duidelijke webshop, duidelijke factuur en prima levering

HBM-Machines heeft een duidelijke webshop, met duidelijke foto's en duidelijke prijzen. De prijzen zijn reëel. De levering en communicatie rondom de levering zijn snel en prima in orde.

Gewoon erg goed

Prima afgehandeld

Snel geleverd en degelijke apparatuur van HBM Merk

Snel geleverd en degelijke apparatuur van HBM Merk

Uitstekende dienstverlening

Zeer goede mails over opvolging bestelling en vlotte levering

Duidelijke productomschrijving en vlotte levering,goede service

snel , duidelijk en correct

Wordt goed geholpen ,met duidelijke communicatie en een correcte afhandeling .

goed, alleen jammer dat je verschillende pakketjes krijgt ( en dus ook behoorlijk veel mailtjes)

niets op aan te merken, dit moet de norm zijn.

niets op aan te merken, dit moet de norm zijn.

Grandioos

artikel was eerst uitverkocht en kreeg bericht wanneer deze er weer was. prima service.

Super bestelprocedure

Snel eenvoudig en niet teveel rompslomp erbij al met al fantastisch!!!

Alles goed en op tijd geleverd

De gekochte apparaten en gereedschap zijn top

Top en snel

De website was snel gevonden via google. Goed en overzichtelijk aanbod. Even aanmelden en bestellen maar. En dan echt met 1-2 dagen in huis!!:) super

Super!

Meerdere artikelen besteld die allemaal keurig op tijd geleverd werden. Wel apart is dat meerdere artikelen van eenzelfde discipline verspreid werden geleverd. Niettemin alles in goede orde en op tijd ontvangen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht