Krijgen wat je vraagt, zoals het altijd zou moeten

Krijgen wat je vraagt, zoals het altijd zou moeten

Goede 1e ervaring met aankoop + levering bij HBM.

Bestelde artikel (mini compressor) voldoet aan de verwachtingen. Ideaal om mee te nemen in camper of auto. 1 minpuntje: de aansluiting op het ventiel (draaisysteem). Veel beter met kliksysteem. Heb ik dan ook veranderd.

prima, betrouwbaar betaalbaar en snel geleverd over t algemeen

Ik heb inmiddels al verscheidene aankopen gedaan bij HBM machines, zowel privé als zakelijk, top firma met topproducten. SUPERRRR!!!!

Transmissie vulpomp besteld, Super!

Transmissie vulpomp besteld bij HMB, lekker snel geleverd, goeie prijs/kwaliteit. Een automaatbak vullen is nu 20x makkelijker geworden dan met een cardanspuit de hannessen. Erg blij mee en ik ga hier vaker bestellen!

Snel besteld maar ook snel geleverd zonder schade top.

perfecte afhandeling en kwalitatief als verwacht

meerdere bestellingen in afgelopen maanden allemaal vgl afspraak snel en goed afgehandeld Kwaliteit voortreffelijk en ook goede prijsverhouding

Prima bedrijf

Duidelijke afspraken over het leveren van de goederen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Voordelige tools, netjes verpakt en op tijd geleverd! Top!

Prima service!

Product als verwacht en hele snelle levering

Ben er blij mee doet het goed

Snelle en correcte levering.

Bijzonder goed

Super snel bezorgd en betaald

Gezocht, gevonden ,besteld, betaald en vervolgens snel binnen de afgesproken tijd bezorgd via Track& Trace

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Fijne webshop.

Alles boven verwachting!

Prima duidelijke product omschrijving, prima prijs en duidelijke communicatie over de snelle levering.

Prima reageerden direct op mijn mail

Het duurde iets langer dan aangegeven maar dat kwam niet door hbm maar door drukte bij post.nl

Prima geregeld

Fijne Kolomboormachine handig in gebruik en eenvoudig te monteren degelijke kwaliteit Na een paar dagen keurig verpakt geleverd helemaal top

Super!

Een perfecte motorheftafel besteld. Binnen 2 dagen tot in de garage geleverd. Goede service.

Waar voor zijn geld

Prima aanbieding. Lasinverter van ruim 160 naar iets meer dan 120 euries. Last moeiteloos met het ingestelde amperage. Geeft volgens mij zelfs wat meer dan op het display verschijnt. Goed in te stellen en stevige kabels. 1 meter massa en 2,5 meter op de tang. Meer dan genoeg. Enige minpuntje de ventilator maakt wat lawaai. Besteld in nederland vanuit frankrijk. Als er iets mis gaat kan ik gewoon in het nederlands bellen. Was er in een week. Ron

netjes en snel geleverd top service

ik heb bij HBM gereedschap besteld was netjes optijd geleverd en is goed betaalbaar gereedschap

Vlot, correct, transparante communicatie

Vlot, correct, transparante communicatie. Heel tevreden met de aankoop.

Hier moet je zijn voor kwaliteit

Verschillende keren besteld en altijd snel geleverd en producten conform beschrijving op website. Ga zo door HBM!

Snel, handig, tevreden.

Voor mijn auto project had ik dringend gereedschap nodig voor het herstellen van remleidingen. Plooien en niewe fittingen aanmaken. HBM bied een breed gamma waaruit je kan kiezen, de bestelling is gemakkelijk en loopt vlot. De levering was heel snel, waardoor ik reeds het weekend in dezelfde week verder kon met mijn project.

Goede snelle levering

Zowel voor bedrijven als particulieren goede prijs kwaliteit verhouding

geleverd zoals beloofd.

blij deze machine gekocht te hebben. werkt heel vlot.

Snel en correct

Hoed gereedschap voor een knappe prijs

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht