Goed en een snelle verzending.

De producten zijn in kwaliteit ieders wil. En je krijgt wat je besteld heb van goede kwaliteit.

Alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld !!

zeer vlotte service, goede prijs kwaliteit

Ruime keuze aan producten, overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen, goede feedback over de progressie van de bestelling, snelle levering, zorgvuldig verpakt.

zeer vlotte service

ruime keuze, goed geprijsd en vlotte bestelling en levering

Zeer goede kwaliteit en voor een nette prijs!

Mijn ervaring schrijf ik als volgt: Ik vindt het een goede kwaliteit hebben en ook nog voor een zeer nette prijs. Ik zou HBM Machines zeker weten aanbevelen, het is echt het proberen waard!

HBM is TOP

Een geweldige keuze in elke prijscategorie, Correcte afhandeling en snel in huis Prima zo !

snelle levering

ik had nog een na bestelling en deze was gelijk samen mee met de andere bestelling die ik gedaan had, top

Goed en snel geleverd.

Goede webschop, snelle levering. Zeer tevreden.

zeer goed

het is heel duidelijk de prijs is goed snel levering wij zijn tevreden met HBM machines voor mij is een vertrouwelijk bedrijf

Prima!

De bestelling werd zorgvuldig samengesteld en verzonden. Het hele proces werd begeleid door emailberichten, zodat je op de hoogte wordt gehouden van het proces van bezorgen.

Netjes en snel geregeld.

Goede omschrijving van de artikelen en makkelijk besteld.

Goede spullen en snelle levering

Door het enorme aanbod van producten was het lastig om een keuze te maken. Dankzij vakkundig advies heb ik een besluit kunnen nemen. Na de bestelling was ik blij verrast dat ik elke stap tot aan de levering heb kunnen volgen. Dit wekt het vertrouwen dat HBM zijn zaken op orde heeft! Hartelijk dank. voor de service!

Goede duidelijke korte communicatie per mail en prijs kwaliteit is prima.

Goede duidelijke korte communicatie per mail en prijs kwaliteit is prima.

LEVERING GEREEDSCHAPPEN PRIMA EN VLOT MET ALS ENIGE MINPUNT DE VEEL TE GROTE VERZENDDOZEN MET VEEL L

DE WEBWINKEL IS HEEL DUIDELIJK EN GEMAKKELIJK EN VOORZIEN VAN PRIMA PRODUCTBESCHRIJVINGEN. IK KREEG MIJN LEVERING ECHTER IN 3 GROTE DOZEN MET HEEL VEEL LUCHT TERWIJL HET MET GEMAK ALLEMAAL IN 1 DOOS KON WAARIN IK NOG RUIMTE OVER HIELD. DAT IS HET ENIGE "VERBETERPUNT". VERDER ZEER TEVREDEN OVER HBM.

Snel geleverd en voldoet als verwacht

Snel geleverd en voldoet als verwacht

Leuk geprijste producten. Goede levering chauffeurs zijn altijd erg behulpzaam bij de levering

Handig gereedschap en betaalbaar

Makkelijk en snel mijn gereedschap bestel en tevreden

De site is duidelijk, de prijzen zijn concurerend en de afhandeling is goed. Communicatie/voortgang is ook zonder meet goed.

heel tevreden

heel tevreden

Snelle en goede levering

Voor eerste keer besteld. Zover ik kan beoordelen goede produkten tegen redelijke prijs.

Een service van wereldklasse!

In deze tijd van COVID zijn we allemaal afhankelijk van websites en postbezorgers. HBM machines heeft hier duidelijk op ingespeeld en levert superieure service aan de telefoon en zeker ook in de webshop. Goed advies en snelle levering is in deze tijd wat wij als klanten toch verwachten? HBM machines een zaak om zaken mee te doen, daar krijgt u geen spijt van!

Snelle service en topproducten

De bestelling ging gemakkelijk en de producten zijn snel geleverd ondanks de extra drukte bij de bezorgservice. HBM heeft keuze uit zowel budget als pro gereedschap tegen scherpe prijzen. Aanrader wat mij betreft.

Behandeling en versturen top

Alleen het toestel zelf is niets waard . Grts

Prima Tool voor af en toe gebruik

Prima Knabbelschaar voor boormachine voor af en toe gebruik. Vond het overdreven om een echte knabbelschaar te kopen, omdat het af en toe voor wat thuisklusjes is. Dit is een ideale oplossing welke ook prima werkt en vlot ook. Bespaarde een hoop geklooi met de blikschaar (waar je meestal dan net niet bij de hoekjes kan). Bezorging is ook prima en verzorgd!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht