Uitstekende service

Naast prima producten goede service. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoever bestellingen en leveranties zijn.

volledig volgens verwachting

levering volgens afspraak en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Top.

Goede afwerking

Ik doe niet aan internetbankieren maar kon evengoed een bestelling plaatsen Zodra het geld bij hun binnen was werd ik op de hoogte gehouden de order werd meteen verstuurd en een dag later Later heb ik het ontvangen dus ondanks dat ik niet aan internetbankieren doe kon ik toch bestellen en de order werd ook meteen afgehandeld toen het geld bij hun binnen was

Voor de liefhebber een HEBBERIGE site.

Enkele artikelen besteld, zeer tevreden over. Snelle levering, en goed verzorgd.

Snelle levertijd.

Goed materiaal en niet duur. Duidelijk website. Een tevreden klant ben ik.

Buiten gewoon snel geleverd

Ga zeker nog bestellen

Snelle, rimpelloze uitvoering en levering.

GOED GEDAAN!!!!

goed en tevreden.

snel geleverd

snel geleverd ondanks de drukte overal. doet wat ze beloven

Pico bello

De kwaliteit van de producten is zoals ik ze verwacht. De snelle levering is top.

Goede service, snelle levering

Vriendelijke mensen en raad Hbm zeker aan!

Voor mijzelf koop ik hobbymatig gereedschap, maar ik heb ze ook op mn werk aanbevolen. Prima prijzen en ook al hebben ze een prachtige zaak hoef je er niet persee de deur voor uit.

Zeer goede service!

Snelle levering, zeer goed verpakt. Goede kwaliteit, ben zeer tevreden!

Alles goed en snel geleverd

snelle levering

ik ben uiterst tevreden over het product

Goede service en producten

De levering wordt ondanks Corona nog spoedig geregeld en de producten werken naar behoren.

Scherpe prijs/kwaliteit

Niets op aan te merken!

Snelle levering en alles intact

Eerste aankoop, prima verlopen.

Sinds de lockdown(s) zit ik (helaas) meer thuis dan me lief is. Medio vorig jaar daarom begonnen met het in elkaar knutselen van dingen. En inmiddels de smaak te pakken. Voor een toekomstig projectje was ik me alvast aan het orienteren op de aanschaf van wat onderdelen/gereedschappen. Zo ben ik op de website van hbm beland. Prijs voor het betreffende onderdeel (een kleine potkrik) was, evenals de meeste prijzen, dusdanig dat de winkelmand snel was gevuld. Het enige dat de (voor)pret enigszins drukte was het beschikbare budget. Maar goed, de eerste bestelling was al snel een feit. Vanaf de bestelling tot en met de levering wordt je op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. En een dag of wat later stond de pakketdienst al aan de deur met een tweetal dozen en een enveloppe. Zending was compleet en keurig verpakt. Blij mee. Al met al een eerste ervaring volgens het boekje. Tot de volgende keer.

Goed gereedschap voor een betaalbare prijs

Wederom een goede ervaring met dit bedrijf. Ze hebben voor een product altijd diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Zo kun je keuzes maken die goed bij je doelstelling passen. Ordertraject is duidelijk. Levertijd enkele dagen. Dat wordt duidelijk gecommuniceerd en vinden wij geen probleem. Volgende keer zullen we zeker weer bekijken of zij hebben wat we zoeken.

Perfect waterpastoestel

Een fijn toestel om mee te werken in een kleine ruimte

Zal op ieuw bestellen Harry the ferryman revieuws worden enorm gewaardeerd en hebben mede voor keuze bepaald

Very quick delivery

Very quick delivery and very well packed. I will be ordering some more from this shop!

• Would you recommend us? Yes

Perfecte service

Het was voor mij als bedrijf de eerste keer dat ik een online aankoop deed. Meteen een schot in de roos. Kwalitatief gereedschap, perfecte service een vlotte levering. Kortom proficiat aan jullie team. Tot de volgende in elk geval. T. Caboor Afg. bestuurder

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht