Uitstekend!

Op zondag besteld, op dinsdag geleverd. Machines mooi en stevig ingepakt. Goeie prijs/kwaliteitsverhouding.

Aanrader!

Prijs / kwaliteit verhouding, boven verwachting! Groot assortiment, en bestellingen worden snel en met zorg verzonden. Enige opmerking wat ik heb waargenomen, is dat bij een grotere bestelling, het in meerdere leveringen wordt verdeeld. Deze komen wel allemaal de zelfde dag. Maar dit, je email postvak zit dus zo vol, met alle bevestiging en status updates..

Alles goed en snel geregeld, top.

18volt kitspuit besteld. Levering zou na 3 dagen gedaan worden volgens het geautomatiseerd antwoord op de bestelling. Tot mijn verbazing werd het de volgende dag al verstuurd. Helemaal tevreden met product en levering. Voor de kitkokers mag er in de handleiding g wel een hoofdstuk besteed worden aan het omzetten van de worst koker naar de kitkoker, moest even logisch nadenken. Fijn in gebruik met 2 accu's en een stevige opbergkoffer.

Een blijvertje

Een van de betere winkels, prijs, service, in een woord top Bestellen hier regelmatig

Top service, geheel naar verwachting

In de toekomst zal ik vaker bij HBM Machines winkelen!

Top en snel

Voor het herstel snel nieuw gereedschap nodig. Bij hun voorradig en snel geleverd.

Top-product, voldoet aan al mijn eisen

Mijn besteld item overtrof mijn verwachtingen. In realiteit nog beter dan de afbeeldingen op de site. Topkwaliteit ! Perfect op tijd en afspraak geleverd, op de plaats waar ik het wou hebben, met dank aan de chauffeur.

veel assortiment en snelle klantvriendelijk effeciente levering

super!

Een aanrader!!

Snel en super goed geleverd. Ik ga er nog materiaal en machines bestellen!! Tip Top!!!

Makkelijk, snel en goed.

Goed en snel geleverd

Goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Duidelijke website met heeel veel artikelen. Verzendkosten zouden wel iets schappelijker mogen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

door een foutje van een eerdere bestelling een andere bestelling gedaan n

tweede bestelling was snel binnen en ongeveer gelijktijdig kwam de mail met het formulier retour zending van de eerste bestelling, Goede service en een duidelijke formulier retourzending

Goede producten voor mooie prijzen! Snelle levering en goede service!

Vlotte leveringen en goede prijs kwaliteit verhouding

Inmiddels meerdere bestellingen naar volle tevredenheid ontvangen

Snel en top

Snel en top

Geleverd volgens afspraak.

Bestelling als verwacht . Kwaliteit kan ik pas beoordelen als alles in gebruik is. Ziet er verwachtingsvol uit.

Makkelijk site om te bestellen snel geleverd goed vepakt Top!

Mooie produkten en een zeer snelle levering !!

Ondanks de eventuele door HBM gemelde mogelijke vertraging door de covid19 is het door mij bestelde zaagblad gewoon op tijd geleverd. Overzichtelijke website en lekker makkelijk bestellen :-)

Snelle levering en kwaliteit is top!

Ik had een gereedschapstrolley besteld die zoals afgesproken correct geleverd werd. Ik sta ervan verbaasd hoe uitgebreid deze set is en hij heeft een geweldige kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en zal snel weer een bestelling plaatsen voor andere materialen.

redelijk

graag zou ik de mogelijkheid hebben om telefoon contact te hebben met een specialist. maar helaas is de tendens om alles online te beantwoorden wat veel vertraging oplevert in het juiste antwoord te krijgen Gr R van Gelder

Exact de zelfde momentsleutel was bij Bol.com 3x zo duur.

Ik zag bij Bol dat ze HBM momentsleutels verkopen. Dan ga ik eerst even kijken op de HBM site, de zelfde HBM 19Nm-110Nm momentsleutel kost bij Bol €59 en bij HBM €19,99. De keus was snel gemaakt en de volgende dag in huis. Super!!

zeer goede site en snel bij klant zeer tevreden

Degelijk, goed geprijsd gereedschap

Degelijk, goed geprijsd gereedschap Met daarbij snel geleverd , koop hier al jaren geregeld

Top leveringwn

Correct kwa levertijd en kisten!!

Heldere website en levering volgens afspraak!

Fijn dat alles, zoals overigens ook aangegeven bij het bestellen, meteen geleverd is. Snel alles kunnen vinden, producten voldoen aan de verwachting!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht