Super ;)

Zeer uitgebreid assortiment. Super snelle levering, ondanks de corona perikelen.

makkelijk

wordt goed op de hoogte gehouden

Snel en goed

Kwaliteit voor weinig geld.

Snelle, correcte en prima service !

Makkelijk online te bestellen. Snelle levering en correcte opvolging.

Snelle levering, ook voor kleine bestellingen

Snelle en goede afwerking van mijn bestelling.

Goede producten, snel geleverd.

Dit was mijn eerste bestelling bij HBM Machines. Goede informatie op de website, het geleverde was van goede kwaliteit. Levering ging vlot

eersste ervaring

snelle levering goed verzorgd

Perfecte service

Dik tevreden. Snelle en nette levering. Het product voldoet ook aan de verwachting.

beste wat me ooit is overkomen!

kortom top! altijd snelle service tegen betaalbare prijzen . met goeie kwaliteit matrialen! ik haal al me gereedschap bij hbm weg!

Snelle levering,ben blij met dit apparaat.

Geleverd zoals beloofd

Allez goed verpakt en werkt heel goed

Zeer positief

De goederen werden zeer snel geleverd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aan te raden.

correct en snel geleverd

Correcte levering en duidelijke communicatie.

Geweldige kwaliteit voor een geweldige prijs

Na een eerdere bestelling vol enthousiasme voort verteld aan oa mijn moeder. Die vervolgens cadeaubonnen kocht voor kerstmis. Hiermee dan een grote bestelling geplaats met oa verschillende typen boren, tafelzaagblad, en wielen voor onder mijn mobiele werkbank. De boren zijn van uitstekende kwaliteit. En geleverd in een stevig houten bakje met maataanduiding naast elke boor Het tafelzaagblad gaat door het hout als een warm mes door de boter. Zo goed waren mijn A merk zaagbladen zelfs niet. De wielen zijn die van 150mm (190 totale hoogte). Deze zijn enorm stevig en voelen aan alsof ze inderdaad de beloofde 350kg aan kunnen. De remmen werken heel goed en mijn werkbank heeft met de vorige wielen (3 sets geprobeerd) nooit zo goed gerold. Ik koop hier zeker vaker!

Een top product en snelle levering

Een top product en snelle levering Zal het bedrijf zeker aanraden

Perfecte service kan het niet anders verwoorden

Had een verkeerd product gekregen na 1 mailtje opgelost en goede product 1 dag later binnen perfecte service toppie

Prima prijs/kwaliteits verhouding en snelle levering

Zeer tevreden over bestelde product, de communicatie en snelheid van levering.

Snel geleverd en gereedschap voldoet aan mijn verwachting

Accurate, snelle levering.

HBM levert wat ze beloven.

mooie producten van prima kwaliteit

levering ging vlot, en netjes verpakt

best gelopen

nette afhandeling van de spullen die wat later geleverd zijn. werd goed op de hoogte gehouden spullen waren er snel

Naar volle tevredenheid

Ik heb de materialen snel, netjes en op de afgesproken tijdstippen ontvangen. Ik heb ze gelijk in gebruik genomen en bevallen uitstekend.

Besteld en de kwaliteit is prima en levering ging snel...

Ga in de toekomst meer bestellen bij jullie..

Goeie spullen

Snel geleverd en goeie sercive

Snel en perfect

Duidelijke omschrijving vd producten Snelle levering en heel goed verpakt

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht