Topservice

Kwaliteit en alls snel geregeld!

Het is goed gretschaap

Het is goedkoper

Degelijk en snel geleverd

Complete levering zoals verwacht.

Prima ervaring

Product is snel geleverd en voldeed aan alle verwachtingen!

Goed gereedschap.

Helemaal top.

Ook in Corona - tijden snel geleverd

Ik bestelde de goederen preventief, niet uit acute nood maar in het geval van, wil ik mezelf kunnen helpen. Het materiaal ziet en voelt er in elk geval professioneel uit.

Snelle en correcte levering, compliment!

Snelle levering aan correcte prijs.

Ik had een lasapparaat besteld. Omwille van de Corona crisis werd op de site vermeld dat verwerking 2 tot 3 werkdagen kon duren. Dit was echter niet het geval, de dag na mijn bestelling ('s avonds) stond het apparaat al klaar voor verzending. Nog een dag later had ik het al in huis.

perfecte machine snel en goedkoop geleverd

voor de sloop een sloophamer besteld van het huismerk HBM. snelle levering, duidelijke handleiding (helaas alleen in het Engels) prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend. zeker een aanrader en voor een volgende aankoop zal ik zeker weer HBM bezoeken.

goede organisatie

Door de duidelijke site van HBM kon ik mijn bestelling goed plaatsen. De levering was zeer snel en door de mails goed begeleid, ik wist precies wanneer mijn bestelling aankwam!

Goedde service van HBM

Wat ik ook bestel bij HBM het is altijd op tijd afgeleverd

zeer goed

alles is heel netjes afgehandeld

Super spullen en snel bezorgd

Duidelijke site waar op spullen makkelijk te vinden en te bestellen zijn. Eenmaal besteld worden de artikelen snel en netjes thuis bezorgd!

Prima bedrijf

Makkelijk besteld en snel geleverd zonder verrassingen.

Alles is goed gegaan en had mijn bestelling snel binnen. Prijs kwaliteit verhouding is ook zeer goed.

Snel en makkelijk besteld en snelle levering

Snel en makkelijk besteld en ook snel geleverd.

Prima kwaliteit en service

Mijn eerste ervaring met HBM machines was al zeker een positieve. De geleverde materialen zagen er allemaal perfect uit en de levering is netjes en correct op tijd gebeurd zoals werd aangegeven. Zeker een aanbevolen leverancier van mijn kant.

Ik snap niet dat de bestelling in 2 zendingen kwam. Met een tussenpozen van een dag. Verder ziet het er allemaal goed uit.

makkelijk en snel thuis

Snel besteld en snel bezorgd, konden we snel weer verder met klussen.

Snelle levering

Ze hebben goede kwaliteit spullen en leveren deze in korte tijd. Spullen zijn ook netjes verpakt zodat er geen kans op beschadiging is. Gewoon top.

Een goed product

Ik heb een mooie gevulde gereedschapswagen besteld. De levering was snel en mooi optijd. Enige minpuntje was dat ik op de dag van levering de nieuwsbrief in de mail kreeg en daar de kar voor 50 euro goedkoper was. En na contact het verschil niet terug krijg

Snel uit de brand

Band van steekwagen defect en niet te herstellen Nieuwe banden snel geleverd waardoor werkzaamheden geen noemenswaardige vertraging opliepen

Betaalbaar goed materiaal snel geleverd

Zeer snelle levering en materiaal van goede kwaliteit ,dat wat ik heb ontvangen toch en ik bestel regelmatig !

Zoals afgesproken ok

Vlotte en geleverd zoals gezegd prima service.

Goede en snelle service

Lasapparaat besteld en was keurig en op tijd ontvangen!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht