Een bedrijf waar een voorbeeld aan genomen kan worden.

Of je nu naar de winkel gaat of via de website een vraag stelt, je krijgt altijd op een meedenkende manier een antwoord. Bestellingen worden netjes op tijd geleverd en je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden. Gewoon een top bedrijf

Snelle levering.Goede prijs/kwaliteit verhouding.

De compressor voldoet exact aan mijn verwachtingen.Snelle levering en goede service.Klantendienst bereikbaar en gedienstig.

Te veel delen

De bestelling kwam in 4 delen terwijl het allemaal in één doos had gemogen. Hierdoor moest ik vaak thuis blijven. Jammer. Verder zijn de spullen die ik besteld heb daar! Ik ben er blij mee.

Positive experience.

Received what was ordered in a very short time. Very good service.

Makkelijk zoeken op de site, goed materiaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Makkelijke site, ook voldoende keus uit een groot totaalpakket. Vlotte levering tegen aantrekkelijke prijzen.

Prima product en top bezorging

Snel besteld en product doet aan zn verwachting

Super materiaal voor een goeie prijs . Service is ook top

Goeie service en kwaliteit

Correcte, snelle levering, top!!!!

Zeer positief, goed verpakte zending, zeker een aanrader voor prijs/kwaliteit...

Goed!

Goede service en snel

Snel komen afspraken na

Dit is een top bedrijf voor alle handymans in een woord Fantastisch !!

V bevestigd mail wat er besteld is. V via de mail waar zijn mijn bestellingen. V bericht dat het opgehaald is V keurig besteld

Goede machine, maar levering duurde wat langer

Heel tevreden met de wandschuurmachine die ik heb aangekocht. De levering duurde wat langer, maar ik kreeg snel feedback via whatsapp van de klantendienst.

Zeer slecht

Leveringprobleem. Levering zou 6 mei plaatsvinden. Order 6 mei niet ontvangen. Hbm telefonisch niet bereikbaar, alleen via e-mail met verwerkingstijd van 2-3 dagen. De hele planning in de soep gelopen. Transporteur kan ook niet bellen maar kan alleen via e-mail contacten met HBM.

Topbedrijf met mooie spullen

Goed communicatie en snelle levering. En dan ook nog voor een leuke prijs.

De motorlift is perfect alleen jammer dat de bijgeleverde bouten niet overeen komen met de omschrijving in de handleiding.

Precies het product wat ik er van verwacht had ...top

prima bedrijf, koop al jaren bij HBM

prima bedrijf, komen afspraken na en leveren op tijd, koop al jaren bij HBM

supersnelle levering!!

Wij hadden een torx inwendige doppendoos besteld en de volgende dag was deze al in huis! Keurig verpakt en goed afgeleverd door postnl. Wij zijn zeer tevreden!!

Hele goeie en snelle service

Snelle en duidelijke levering van de bestelde artikelen voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Diverse artikelen besteld om te gebruiken voor het klussen. Tijdens het afronden van de bestelling al duidelijke mededeling dat de artikelen in 2 leveringen toegezonden zouden worden. Ik vind het fijn om te weten waar ik aan toe ben en wanneer ik de artikelen kan ontvangen. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Ik ben tot op heden erg tevreden.

Zeer shel geleverd

Dik in orde

prachtig

is de eerste keer dat ik bij u iets kopen . netjes behandeld en goed bezorgd . ik raad dit winkel aan .

Snelle levering

Nice and easy

Fijne, duidelijke website. Kwalitatief goed materiaal voor zeer nette prijzen. Ruime keuze.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht